Hirdetés
- Apple Watch
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
"Azzal nincs mit kezdeni, menjen vissza Windowsra"
De, ha pont azért próbálkozik, mert a Win zsákutca volt? Van olyan, hogy kezdő Windowsos topik? Anno kérdeztem egy Wines topikban, hogy miként lehet Lan kapcsolatnál aktiválni a haggyábékénafrissítéseiddel tartalmú "metered" módot, de néma csend volt a válasz. A net szerint valami registry -be kellett volna túrkálnom, de annál a leírásnál jóval egyszerűbb volt egy Puppy -t beüzemelni.
Szvsz. ez felhasználó függő. Én nem tudtam mit kezdeni a Windows -zal, tehát visszamentem Linux -ra.
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazabol nem is a linuxos topikban szokott ez gond lenni, hanem az ehhez hasonlo topikokban, ahol elszabadulnak az indulatok, es mindket fel eltulozza a dolgokat, a tapasztalatlan juzer meg pont elhiszi azt, hogy tuti minden ugy fog menni, mint windows-on.
Nekem van egy lapos gepem, amin a koppintasos klikk alapbol semmilyen disztron nem muxik, csak a gombokkal lehet klikkelni. Mint-re, Ubuntura, Debianra van megoldas, de ez is olyan, hogy en is inkabb csinltam belole egy scriptet, mert hogy en sem akarok annyit gepelni egy dologert.
Igazabol azzal, hogy csak az elonyoket hangsolyozzuk a hatranyok (kezdeti nehezsegek) emlitese nelkul, az felre vezetheti a juzereket.
Nehez megallapitani, hogy mi lenne a megfelelo kommunikacio, elsore eleg lenne, hogy minden tanacsado probalja meg felidezni, hogy telepites utan o maga mit szokott beallitani, es azt irja le roviden, megemlitve, hogy ezt, meg azt meg kell majd csinalni (pl. bongeszos video gyorsitas, smooth scroll, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- TCL LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest