Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Volt régebben egy PC -m, aminél egy win - Ubi közösködés után (logikai partíció bekavarás miatt) összeomlott minden indítás. Sajnos, az Ubi által használt Grub2 számomra a mai napig értelmezhetetlen. Viszont, észrevettem, hogy a Hiren`s boot CD Grub4dos -t használ. Hohó, hát ez Puppy, tehát ismerem! Így lett nekem is "USB hardverkulcsos" indítású PC -m.

"már egyre tolódik el a telefonok irányába minden"
Én is így vagyok ezzel, haladni kell a korallü
Évek óta használok Androidot asztali környezetben. Annyira hozzászoktam, hogy röhögök magamon, amikor Linux (vagy Win) alatt tapicskolok a bal egér gombon, oszt nem történik semmi. Amikor a Samsung nagy újdonságként kihozta a DeX -et, én csodálkoztam, hogy még csak itt tartanak? -
Multibootból elég vót'
Virtualizálással jobban jár az ember... Nekem most durrant el az agyam, hogy kell egy kiszuperált gépre egy hypervisor, és azon úgy hozok létre új OS-eket, ahogy akarok. A sajátomon futtatott virtuál guest sokat elvesz a teljesítményből, multibootnál meg állandóan rebootolni kell, ha mást akarok.
Hipervisoros megoldásnál azt indítasz, amit akarsz, az egyik OS összeborulása nem zavar senkit.
Mondjuk aki komolyabban foglalkozik informatikával, annak egy ilyen környezet tanulásnak sem rossz (részben ezért is akarok ilyet összehozni). MS és Linux vonalon is lehet találni otthonra használható megoldásokat (a KVM és Virtual PC-n túl is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest