- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Volt régebben egy PC -m, aminél egy win - Ubi közösködés után (logikai partíció bekavarás miatt) összeomlott minden indítás. Sajnos, az Ubi által használt Grub2 számomra a mai napig értelmezhetetlen. Viszont, észrevettem, hogy a Hiren`s boot CD Grub4dos -t használ. Hohó, hát ez Puppy, tehát ismerem! Így lett nekem is "USB hardverkulcsos" indítású PC -m.
"már egyre tolódik el a telefonok irányába minden"
Én is így vagyok ezzel, haladni kell a korallüÉvek óta használok Androidot asztali környezetben. Annyira hozzászoktam, hogy röhögök magamon, amikor Linux (vagy Win) alatt tapicskolok a bal egér gombon, oszt nem történik semmi. Amikor a Samsung nagy újdonságként kihozta a DeX -et, én csodálkoztam, hogy még csak itt tartanak?
-
Multibootból elég vót'
Virtualizálással jobban jár az ember... Nekem most durrant el az agyam, hogy kell egy kiszuperált gépre egy hypervisor, és azon úgy hozok létre új OS-eket, ahogy akarok. A sajátomon futtatott virtuál guest sokat elvesz a teljesítményből, multibootnál meg állandóan rebootolni kell, ha mást akarok.
Hipervisoros megoldásnál azt indítasz, amit akarsz, az egyik OS összeborulása nem zavar senkit.
Mondjuk aki komolyabban foglalkozik informatikával, annak egy ilyen környezet tanulásnak sem rossz (részben ezért is akarok ilyet összehozni). MS és Linux vonalon is lehet találni otthonra használható megoldásokat (a KVM és Virtual PC-n túl is).
Új hozzászólás Aktív témák
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest