- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azért a Linuxot se kell az egekig magasztalni, bőven megvannak annak is a hülyeségei.
Naná, tele van velük a Kezdő topik, tudom én. Az már kérdés, hogy mennyire érdemes összehasonlítani a két rendszert minden erővel.
Winx fut, tetszik,drága és jogtiszta, használom. Vagy inkább nem!
Linux nem fut, ingyen van, keresek másikat a párszázból vagy csak a DE/WM-et cserélem.Ez a fehér betű a HP hsz-eknél eddig főleg KDE alatt okozott problémákat, Mate alatt még nem hallottam róla.
Azért halkan megemlítem, hogy a desktop Linux kifejezés asztali gépre utál, elég sok laptop/notebook különleges features megfelelő működéséhez néha hozzá kell nyúlni a konfighoz vagy fel kell tenni valami segédprogramot akár.
Normál notebooknál nincsenek gondok, én már jó pár notira telepítettem jó pár disztrót, viszonylag ritkán kellett ügyeskednem.Egyébként a fehér betűkre ez volt a megoldás, lehet, hogy Mate-n is működne. (tök egyszerű, nem?)
Na azért a Linuxot se kell az egekig magasztalni
Egyszóval, kutya nem magasztalja. Van párszáz használható asztali és egyéb Linux teljesen ingyen, vagy használod vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest