- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
az, hogy visszafelé kompatibilis az csak azt jelenti, hogy tudod vele irányítani a sima wii-t, vagy azt is, hogy ez a "kiküldi a video jelet a gép a kontroller kijelzőjére" típusú móka is menni fog vele? mert ez számomra nem derült ki a nintendo szedett-vedett bemutatójából, és nem lennék meglepve ha a régi wii hardveresen ez utóbbira képtelen lenne, de azért van pofájuk "backward compatible"-nek titulálni, hiszen irányítani azért lehet vele a régi wii-t.
ha esetleg én értettem félre valamit akkor sorry, de ez nekem tényleg nem egyértelmű, úgyhogy megköszönöm ha elmagyarázza valaki -
dr_ace
aktív tag
szerintem könnyen előfordulhat, hogy nem is ez a kontroller fog alapból járni a konzolhoz, hanem ez csak egy külön megvásárolható kiegészítő lesz (borsos áron). szerintem vagy járni fog hozzá vagy kapható lesz hozzá hagyományos kialakítású kontroller is, meg ne felejtsük el, hogy a wii remote-okat is kezeli ugye.
de ha tényleg nem ez a batár fog járni hozzá alapáron, akkor viszont elég nevetséges, hogy egy külön megvásárolható kiegészítőt még az előtt bemutatnak, hogy magáról a konzolról bármit is elárulnának... nagyon olyan szaga van a dolognak, hogy nem lettek készen időre a dolgokkal, ahogy szerették volna, de valamit muszáj volt bemutatni E3-n. -
dr_ace
aktív tag
"Tudom, hogy ez egy újgenerációs konzol a nintendotól."
szerintem nem jó kifejezés az, hogy új generációs. ha új generáció lenne, akkor a mostani generáción túl kéne mutatnia, felülmúlnia azt. de én ezt totál nem látom benne. én inkább "current generation"-nek mondanám, vagy nem is tudom minek
majd ha kijön 2-3 éven belül az új xbox meg új ps, akkor azokat fogjuk új generációként emlegetni, azokhoz képest fasorban sem lesz ez a gép, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged