- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
Jó az ötlet és jó a kezdeményezés csak vannak bunkó parasztok akikről már volt szó hogy ha meglátnak egy nyitott wifit akkor rögtön torrent. Én a sajátomat nem védtem le kb 1 hétig és aztán egyszer azt vettem észre hogy 4M netnél 1 perc mire bejön egy oldal. Ránéztem a ruterra és volt forgalom rendesen, megnéztem a wifi kliens listát és a szomszéd kiscsaj barátjának a nevére keresztelt pc be volt jelentkezve és fullon torrent. Kitiltom MAC addres alapján 2 nap mulva ujra bent úgy hogy 1 szám változott a MAC-be és természetesen ujra torrent ujra full szávszélel. Nem érdekelt volna a dolog ha: fogja vissza a sebességet a felére és töltsön, észre sem vettem volna és mai napig használhatná de így kapott egy csinos jelszót.
Őszintén szólva utálom hogy jelszavazni kellet a wifit jobszeretném "bedobni a közösbe" mert én is használtam már más wifijét mert kellett hogy megnézzek egy címet vagy telefonszámot vagy bármit ami fontos.
Az meg hogy törvénysértő a wifi lopás az igaz is meg nem is, mert aki úgy jár mint az én esetem (és az a hölgy pár hsz-el előbb) annak a fejét giotinba. De aki csak tényleg becsatlakozik-google-szám, cím vagy információ-lecsatlakozik formában használja ezszerintem normális dolog és azt mondom hogy ez nem lopás és ha tehetjük és nem kerül semmibe miért ne segítsünk másokon. Amúgy meg ha valaki azt mondja hogy ez is lopás és fel kell jelenteni akkor az oviban mikor az egyik gyerek elveszi a másik kardját akkor az egyik gyerek szülei miért nem jelntik fel a másik gyerek szüleit lopásért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest