Hirdetés
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Egyedi, ilyen-olyan hibák nyilván mindig vannak bármelyik rendszer esetén
Tehát most azt mondod, hogy az összes eddigi bug az IOS 11-ben általános volt? Mert ha hiszed ha nem (de gondolom nem) nekem egyik hiba sem jelentkezett. Nyilván elfogult vagyok.
Az ég világon semmi gebasz nincs a telefonnal.
Inkább mondjuk úgy, hogy neked nincs vele gondod. Ha jól emléxem pont egy bug miatt állt le a frissítés kiadása is. Én azt mondom nincs hibátlan rendszer. Ha te azt mondod a tied hibátlan akkor a te álláspontod szerint erősen elfogult vagy, akárcsak én akinek ez a wifi bug sem jelentkezett.
1 év után is reszelgetni kellett, mert ez-az beszart, vagy nem volt jó rajta.
Micsoda hátrány, hogy 1-2 héten belül minden olyan hibát igyexik kijavítani az Apple ami akár csak egyedi esetként is jelentkezik és nem a készülékek 100% -án.
Ha ignorálod Tacsi, Parallaxis, Weberzolee, Tibee, meg pár hasonló egyén kommentjét, akkor rá fogsz jönni, hogy csak a hangosabbik fele ilyen az Apple usereknek.
Értem. Tehát én le vagyok szólva, mert az általam használt telefon topikjában jelzem, hogy engem nem érint a probléma. Ez által én vagyok a hangos fanatikus. Te bejössz ide az S8+ -oddal, betrollkodsz hogy szar és te nevezed magad békés fórumozónak és lehurrogsz mindenkit aki nem Androidot használ és esetleg megvédi az IOS -t. Azt kell mondanom, az Android usereknek csak a hangosabbik fele troll, mint pl Te.
Az S8+-om konkrétan egyetlen egy oreo frissítést kapott. Azt is akkor, amikor kijött rá a rendszer (volt persze több biztonsági frissítés azóta, csak valamiért a Telenor szarik erre a telefonra. Párom S7 Edge-e több update-et kap, mint ez.
).
Ez számodra úgy látom pozitívum, hiszen teljes mértékben elégedett vagy. És még én vagyok elfogult.
(#57) KengelRoland
És akkor odajön hozzám tegnap a kollégám (mert szerinte én értek a telefonokhoz), és mondja, hogy az ájoeszén nem tudja megnézni a napiszar.hu videókat.Mert talán az a youtube szerű "szar" egy flas video player. Mekkora rohadék az Apple, mert nem engedi hogy a telefonodon esetleg vírusos "szarok" fussanak a böngésződben...Már a kezdet kezdetén tiltva volt a Flash IOS -en és láss csodát az élet bebizonyította hogy a Flash tartalmakba rengeteg kártevőt ágyaznak. Például ez a nüansznyi eset...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest