- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilien88
tag
válasz
racskobalazs #20 üzenetére
Azért nekem két factory reset simán kellett a Samsung S3-on, volt hogy pontatlan lett a GPS, volt hogy az amúgy is tré pulzus mérés lett pontatlan. Mindkettő jó lett a reset után.
-
maximilien88
tag
pl időkép? MO-n belül azért pontosabb előrejelzést és napon belüli riasztásokat, radar képet add mint azok az időjárás app-ok amik globálisak
de lehetne még mondani
* a tőzsde app-ot ami használ az ember
* vagy a konkrét bank app-ját amivel akár nfc-vel fizetne és nem kéne vmi harmadik pénzügyi szolgáltatóhoz regisztrálni és pénzt áttolni csak hogy végre 1x kifizethesd az órával a kávét (ha már van benne nfc)
* rendes térkép vagy akkor vmi tényleg integrált megoldás a telefonos gmaps-el. Tizen-re is volt vmi tudta mutatni merre fordulj a gmaps alapján, de 3 próbálkozás után se volt jó, feladtam. mert akár biciklizés közben is lehetne navigálni
* okosotthon (kamera, csengő, termosztát, klíma) kliensek. mert a hangvezérlés inkább vicc mint valós megoldás (és még csak nem is megy rendesen magyarul)és igen tudom: minden fenti ötlet valójában felesleges mert másnak nem kellenek és a Bip elég mindenre és sokáig bírja, a Tizen meg így jó ahogy van
azért én mind a Bip-et mind a Samsung S3-at szívesen adtam át mikor megvették
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Motorola után újabb tradicionális gyártó élesztheti fel az egykori Android Wear termékvonalat.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest