- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KGeri
csendes tag
Egy sokak számára valószínűleg ismeretlen lehetőséget szeretnék megosztani veletek az üzemidő meghosszabítására.
A történet ott kezdődött, hogy nézegettem, mi szívja legjobban az aksit, és a többek által észlelt (mobil) cella készenlét (Cell Standby) volt az, annak ellenére, hogy csak WiFi-ről használom. Elkezdtem kutakodni a témában, hogyan lehetne kikapcsolni a mobil antennát. A repülőgép üzemmód (Airplane Mode) nyilván opció, de az viszi magával a többi antennát is.
Az rögtön látszott, hogy a repülőgép üzemmód finomhangolásához valószínűleg root fog kelleni - Majd később olvassátok: még csak ez sem...
Elsőként az Airplane Mode Modifier jött szembe, azonban ez 4.2-es androidon már nem működik. Viszont megemlítik azt a paramétert, nevezetesen az AIRPLANE_MODE_RADIOS beállítást, amit állítana, így elindultam ebbe az irányba.
Ez vezetett el ehhez a remek cikkhez, majd pedig eljutottam ide, ahol a következőre lettem figyelmes:
That's cool. What is interesting is that this feature has just always 'worked' for me. I've never had to update the db.
WTF?
Ekkor döbbentem rá, hogy a repülőgép üzemmód bekapcsolása után van lehetőség a WiFi és BlueTooth visszakapcsolására a gyári ROM-on is!
Mivel pár app-pal próbáloztam még előtte sikertelenül a play-ről, azért valaki, aki még egyáltalán nem játszott ilyennel, erősítse meg, hogy neki is működik, root nélkül is ez a funkció, de szerintem ezek egyike sem befolyásolta a jelenelgi állapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest