Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltan6 #4291 üzenetére
És a 31. napon bementél a boltba és érdeklődtél, hogy mi van? Netán kértél írásban választ a vállalt javítási határidő elhúzódásáról? Mert ha nem, akkor nem éltél a jogaiddal és tényleg csak papíron áll, amit a törvény előír a kereskedőnek.
Én eleve nem fogadom el azt, hogy hetente viszik el a garanciális javításra ott hagyott árut. Ezekbe az üzletekbe szinte napi kiszállítás van a logisztikai központból, maximum 3 munkanapon belül a szervizben van a cuccod és ez igaz a visszaszállításra is. Az EDigital üzletei szinte mindenhol az egész héten nyitva vannak. Ez egy hét. Ha van raktáron alkatrész egy hét alatt meg tudják javítani a terméket. Én a harmadik héten biztos hogy érdeklődtem volna személyesen, hogy mi van, és ha nem tudnak értelmes választ adni, akkor elővettem volna a két példányos levelem, amiből egy nálam marad az üzletvezető aláírásával és bélyegzőjével, amivel igazolja, hogy átvette. De lehet, hogy számodra egy kicsit ez kukacoskodónak tűnik, de hidd el, rögtön begyorsulnak a dolgok. Az Office Depo-nál legalábbis bevált, a levél otthagyása után 2 nappal hívtak, hogy kész a szerviz és másnap átvehetem a kijavított nyomtatóm.De ez már nagyon off téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest