Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Hello,
Nekem az a gondom, hogy ha készenlétből felélesztem és elkezdem használni, rohamosan merül percek alatt 10-20-30%-ot. A készenléti idő nem olyan durva, mint ahogy itt páran írtátok, de aktív használattal másfél-két órát bír ki és aktív használat alatt nem komoly játékokat értek, hanem böngészést, youtube videó nézést.
A tegnapi tesztem eredménye, egy 720p-s videót, közepes fényerőn, kikapcsolt wifi-vel 4,5 óráig játszott folyamatosan! Ez szerintem egész korrekt, most feltöltöm és megnézem, hogy mondjuk böngészéssel, vagy youtube videó nézéssel mennyit bír.
A merülés szép, egyenletes volt, nem voltak olyan csúnya, hirtelen esések, mint ahogy fentebb látható 1-2 screenshot-on. Van egy olyan sejtésem, hogy a wifi használat eredményez durva merülést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest