Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
kelzsoca #627 üzenetére
Win8.1-es problémára vajon nem megoldás a Hiren's boot CD-n lévő live XP alóli frissítés?
Nem próbálkozott még senki ilyesmivel?
Oké, a 79qci-n van recovery, ott megy a frissítés recovery alól, de a 100QCR-en nincs.
Ott ki lehetne próbálni a live XP alóli frissítést.
Vagy esetleg várható recovery a 100QCR-re is? -
Nutshell
csendes tag
-
hippo0315
senior tag
-
-
albinolynx
senior tag
válasz
kelzsoca #556 üzenetére
Tudom nézőpont kérdése, de milyen a tok minősége? Hogyan kell rögzíteni a tabletet benne? Érdemes megrendelni csak azért, hogy asztali tartóként funkcionáljon?
Írtad a bluetooth billentyűzetet. Mire kell ügyelni? Van valami kritérium választásnál? Tudnál-e konkrétan ajánlani márkát, típust?
Nem találtam mást, csak egész apró billentyűzeteket. Normál méretű BT-s nem is létezik?
Jönnek ám az igények. Vajon egy usb vevőn keresztül működhet egyszerre egér + billentyűzet is?
(Bár az egér sokad rangú az érintőkijelző miatt, inkább csak kíváncsiságból.) -
vass17
tag
válasz
kelzsoca #465 üzenetére
Úgy érted, hogy álló pozícióban tartod a tabletet és az a videó, amit átküld a telefonodra, a telefonodon nem fejjel lefelé jelenik meg? én egy laptoppal próbáltam ki és a laptopon fejjel lefele láttam magamat és mások is azt állítják, hogy úgy látnak olyankor. Fekvőben jó, csak a kamera nem úgy lett pozícionálva a házban.
-
vass17
tag
válasz
kelzsoca #459 üzenetére
Kelzsoca, mint hozzáértő, nincs esetleg valami javaslatod arra, hogy jó irányba forduljon a kamera? Nagyon érdekes a helyzet, mert az előzővel is ugyanez volt a gondom, de a 79 először átvert: ugyanis a gyári Kamera programban látszólag minden jól fordul, a CameraMx-el, viszont állóban már nem jó. A Skype pedig megint egy más eset, ugyanis amikor elfordítom fekvőből álló helyzetbe, akkor én jónak látom a képemet, viszont a másik fél engem fejjel lefele lát.
Szóval teljes összevisszaság, nem is értem, hogy melyik program honnan gyűjti a szenzorról az adatokat és miért ennyire ellentétes a működésük. Igazából nem lenne rossz állóban skypolni vele, mert a kamera is úgy van rajta elhelyezve, de így annyira nem élvezetes a másik félnek
-
-
vass17
tag
válasz
kelzsoca #346 üzenetére
Köszönöm a segítséget, végülis egy másik gépről sikerült telepíteni.
Ami a tabletet illeti, eddig lenyűgözött, minőségileg gyakorlatilag Ipad mini, csak feleáron. Gyorsaságban nekem eddig jó, a wifivel sincsenek problémák és nekem óriási előny a 4:3-as 8col a 16:10-es 7colhoz képest, böngészésre tökéletes ez az arány és sokkal nagyobbnak is tűnik. Gondolkoztam a 10e Ft-al drágább Alcoron is, de miután annyi hibás készülékről olvastam, inkább a Wayteq lett és nem bánom, mert még egy darab rossz pixel sincs rajta, nemhogy hiányzó akksi
-
Belabaa
tag
válasz
kelzsoca #341 üzenetére
Oooo komámasszony ez kellett volna nekem kb. 2 hete. Nem akartam elhinni, hogy "almás/ablakos-gép-et" kell venni/szerezni egy k... android frissítéshez. (linuxot nem lehetne telepíteni csak ha előtte windowsal partícionálunk, ugye nonszensz?) (allitolag cora aruhaz dolgozot mar bocsajtottak el, mert tescos szatyorral ment a munkahelyére - egy cora-s penztaros mondta el nekem (pszt...))
-
Belabaa
tag
válasz
kelzsoca #305 üzenetére
Nem szeretném az app készítésedet siettetni, csak írod, hogy egy összetett programon dolgozol.Az pedig sok idő. Addig is lehetne olyat csinálni, hogy egy teljesítmény növelés? Minden féle frikk-frakk nélkül? Keresgéltem már máshol, de nem jártam sikerrel. Kéne az a 0,2 tuning.
-
b4zsi-
őstag
válasz
kelzsoca #272 üzenetére
Értem, hogy akinek nem elég az bővítheti. A kérdésem arra irányult, hogy az appoknak nem probléma, ha az SD kártyáról futnak? Fentebb írtad, hogy a játékok a belső tárhelyre települnek amik akár több mint 1 gigát is foglalhatnak.
A lényeg SD kártyáról futhatnak-e a nagyobb játékok. tjb007 már írta, hogy 32 gigás kártya is tehető bele.
Tegyük fel, hogy a 37 GB-t csak appokkal (játék,Office,böngésző,) lehet használni? -
b4zsi-
őstag
-
gerii
addikt
válasz
kelzsoca #112 üzenetére
Közepes beállításokkal 5 óra videó végül is nem olyan rossz, akkor netezéssel olyan 6-7 órát is elmehet.
Az Alcor-ra pont az írták a PH tesztben hogy HD videóval is 11 órát elmegy(gondolom minimál fényerővel), ezért volt furcsa ez az egész.A PH +MA tesztelőknek jó lenne megfontolni egy egységes akksi teszt metodikát, mert így nem nagyon lehet összehasonlítani az írt dolgokat.
Mindenesetre megfontolom a Wayteq vételt, mivel a konkurencia ebben az árszegmensben felemás minőségű.
-
air
nagyúr
A 79qci töltője nem 12V-os, mint a 100QCR-é?
(#66) FET-MEN
"nekem sikerült elkalibrálnom a cuccot."Nem lehet elkalibrálni, mert nincs olyan.
"77%-on frissítettem , frissítés után meg azt írta hogy 100%-os az akksi"
A frissítéssel törlődött az akku statisztika. Majd egy idő után beáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest