Új hozzászólás Aktív témák
-
GyurCitrom
csendes tag
egyébként aki vett már ilyet az tudna írni pár sort a tapasztalatairól?
pozitívum, negatívum, akku idő
köszönöm -
GyurCitrom
csendes tag
látom ezen 4.03 van viszont sok táblagépen 4.04
ez jelent bármiben is hátrányt?
illetve erre esetleg jön frissítés? -
GyurCitrom
csendes tag
Vond:
azt én is tudom
viszont találtam egy ilyet:
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=205586409&pnr=10001&foto=1
illetve többet...ha ezt bedugom az usb-otg-be úgy nem tudom netre bírni? -
GyurCitrom
csendes tag
olyan kérdésem lenne hogy vezetékkel netet lehet-e valahogyan belevarázsolni a gépbe?
és átlagos használat mellett azaz nem csutkára húzott fényerővel mit bír az aksi?
mert ugye teszten azért eléggé gyötrik, viszont nekem arra kellene hogy abba jegyzeteljek órán usb-s billentyűzettel ami azt jelenti h napi max 4szer 45 perc...ez kihozható ebből a készülékből?
köszönöm a választ. -
GyurCitrom
csendes tag
sziasztok!
arról lehet tudni valamit hogy ez a készülék rootolható-e, illetve hogyan, és hogy van-e rá rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest