- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJoe
csendes tag
Felraktam az uj ROM-ot, sikerült is minden, de pontosan ugyanezeket irja ki a tablagép információban. Akkor ezek szerint az uj volt rajta már.
-
BlackJoe
csendes tag
Esetleg tudna valaki mondani egy konkret ROM-ot Wayteq xtab-100is hardverhez, amivel müködik a legfrissebb Skype. Esetleg egy regebbi apk. Megcsinálnám azt a párosítást. Nagyon bosszanto a dolog, mert kifejezetten ezert vettem a szüleimnek.
Köszi, ha valaki veszi a faradsagot es kiprobalja ! -
BlackJoe
csendes tag
Ma visszakaptam 3 het utan a tabletem. Sajnos ugyanolyan mint volt. Aztan azt mondtak a Wayteqnel, hogy a video hivas nem is lesz jo egy darabig egyiken sem.
Kiprobaltam egy ujat is a boltban, az is ugyanugy szarakodott.
Amikor elinditom a videot elnemul a mikrofonom.
Kicsit csalodtam ebben a keszulekben, eddig 1 hetet hasznaltam es mar 2x kellett visszavinni.
Van valaki akinel müködik a Skype videohivas tisztesegessen ezzel az eszközzel? -
BlackJoe
csendes tag
Valami mikrofon hibara gyanakszom. Amikor csinaltam egy proba video felvetelt, kiabaltam mellette es alig hallatszik valami, amikor visszajatszom (nem tettem az ujjam a mikrofon lyukra). Lehet a skypeben lekapcsol valamiert, mert nem érzékel semmit. Csak azt nem ertem, hogy video nelkul meg miert mukodik rendesen.
Egyebkent ez a masodik cserem lesz, mert az elsövel nem volt szerencsem. Az egyik sarokban egy 3 cm2-es reszen nem erzekelte az erintest. Ha be akartam lepni pl. az alkalmazasokba, forditanom kellett 90 fokkal mindig.
Ehhh...eszemfaszommegall.... -
BlackJoe
csendes tag
Sajnos a Skype hibam nem szűnt meg a ROM frissitéssel. Itt van a tablet es az asztali gepem, 50 Mbit/s internetre csatlakoztatva mindkettő. A tablet mikrofonja kikapcsol, amint bekapcsolom a videot.
Vigyem vissza garanciaban? Mit mondjak, a skype nem működik?
Kezd tele lenni a bugyrom ezzel a tablettel. Szép, olcsó meg minden, de amire vettem arra nem jó. -
BlackJoe
csendes tag
Sziasztok
Kb. 1 hónapja vettem anyukámnak a szerkezetet a kapcsolattartás miatt. Sajnos a Skype nagyon nem akar működni.
A sebessegekkel nem lehet gond, mindket helyen tökeletes es gyors internet van.
A hanghivas az müködik, de ha mindket oldalon be van kapcsolva a video, akkor kikapcsol a tablet mikrofonja. Videok mennek, de hang csak az egyik irányban van.
Kiprobáltam mar 3 video call szoftvert (Hangouts, Tango, ooVoo), de mindegyiknel szarakodik a ketirányu hang video eseten.
Mi lehet a gond? A proci nem birja? Esetleg egy masik rom megoldana a problémát?
Tud valaki segíteni?üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest