- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
válasz
madarasz92 #715 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vissza vittem a cuccost holnap kapom meg az iPad 2 -őt .
Szép napot mindenkinek! -
madarasz92
őstag
Figyelj úgye a router fenn van a padláson lemegyek a konyhába ott már alig akar jőnni pedig ott más telefonal / laptopal még mindig fullosan jőn a net .
Itt fenn erős a jel de igy is csak 8megabitel megy a net a kis tabon ahoz képest hogy a laptopon még lenn is simán 20megabitel megy .
Egyébként a router ilyen -
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Pèntek dèlutàn vettem egy ilyen kis wayteqet az vele a gondom hogy nagyon rossz benne a wifi . Illetve az egyik sarkàban kicsit kintebb àll a műanyag . Szerintetek mivel 3napon belűl vagyok vissza kapom a pènzem ? Aquaba vettem amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest