- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
Érdekes módon újabban az enyém is akadozik, pedig a stabilabbak közé tartozik. Amióta felraktam a KitKat-et, majd visszatértem a 4.2.2-re. Elég gyakran egyszerűen lefagy, van, hogy már az alvó módból való visszatéréstől is. Ha pedig gépelek valamit, akkor elkezd írni, majd hosszú szünet, hiába bőködöm a betűket. Majd hirtelen kiírja amit korábban beütöttem. Gugli, messenger, firefox, mindnél.
Korábban ilyen jelenség nem volt. Lehet, hogy a KitKat megfőzte? Vagy a downgrade nem lett tökéletes? A progi szerint minden rendben volt.
Persze az is lehet, hogy az appokat KitKat-re optimalizálják már és a frissítések után döcögössé válnak.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest