Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
Érdekes módon újabban az enyém is akadozik, pedig a stabilabbak közé tartozik. Amióta felraktam a KitKat-et, majd visszatértem a 4.2.2-re. Elég gyakran egyszerűen lefagy, van, hogy már az alvó módból való visszatéréstől is. Ha pedig gépelek valamit, akkor elkezd írni, majd hosszú szünet, hiába bőködöm a betűket. Majd hirtelen kiírja amit korábban beütöttem. Gugli, messenger, firefox, mindnél.
Korábban ilyen jelenség nem volt. Lehet, hogy a KitKat megfőzte? Vagy a downgrade nem lett tökéletes? A progi szerint minden rendben volt.
Persze az is lehet, hogy az appokat KitKat-re optimalizálják már és a frissítések után döcögössé válnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256gb 5G - Csomagolásbontott, makulátlan, akár beszámítással
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest