- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz szattila89 #4196 üzenetére
Juhé. Egyszer szenvedtem én is hasonlóan, az első KitKat (a frissített verzióval nem volt probléma) felrakása után nem akart kapcsolódni a Batch Tool-hoz, de 4-5 kísérlet után valahogy elcsípte. Akkor gyorsan visszaraktam a 4.2.2 v2-őt.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
gg72
veterán
[Erre] valaki?
-
vlevi
nagyúr
válasz szattila89 #4193 üzenetére
Ja, ha flashelés közben kékhalállal elszállt a PC, az nagyszarság
Az a Visture ROM, amiről én tudok, az egy fileos.
Vagy ez (XORO) [link]
Vagy a Vsiture [link]Nagyjából ugyanaz mindkettő.
Az arctablet fórumon letölthető az rkbatchtool is, amivel az ilyen egyfileos img-ket lehet feltelepíteni a tabletre.
Érdemes azt az rkbatchtoolt használni, amit ajánlanak a firmwarehez, mert van az rkbatchtoolból pár verzió, és egy kicsit mindegyik más.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz szattila89 #4193 üzenetére
Örülök hogy sikerült, rk3188-at elég nehéz kifektetni szoftveresen, esetedben sem volt már, vagy hibás volt a bootloader, és mégis vissza lehetett hozni.
Olyan img-t szedj le ami egyben van, ne olyat ami már ki van "csomagolva"
Itt a fórumban is sokszor ajánlottak már ilyen romokat.[ Szerkesztve ]
-
szattila89
újonc
válasz kelzsoca #4192 üzenetére
A következő hibánál dobott a pc is egy kék halált, újraindult, a tabhoz nem nyúltam, eszközkezelőben még mindig ott volt, a rublika kék szinű volt a programban, nyomtam egy restoret és végig futott hál Istennek, már megy is újra a rendszer.. Hálás köszönet a segítségért! Még annyi kérdésem lenne, hogy találtam neten ezt a visture 97HD-t, viszont zipes, és ha kicsomagolom akkor 3 img fájl van benne(boot, recovery, kernel) meg még sok egyéb fájl.. Ha ezt szeretném felszurkolni a masinára, akkor hogy tegyem? Vagy rosszat szedtem le?
-
kelzsoca
félisten
válasz szattila89 #4191 üzenetére
Alakul ez, nincs bootloader a készüléken, tallózd be a romot neki, majd a restore opcióval próbálkozz, előbb-utóbb el kell kapja, és megindul a flashelés.
ui: a hangerő fel gombot is mellényomtad?
-
szattila89
újonc
válasz kelzsoca #4190 üzenetére
csináltam egy pc újrainditást és bedugott töltővel próbáltam igy sikerült annyit elérni, h nem kapcsolódott szét a pctől egyből, próbáltam egy restoret(2x), a loadernél megakad.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-01/17/534624_uyt4ruir67e8eowe_kepkivagas.jpg
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz szattila89 #4189 üzenetére
Próbáld meg hangerő gombokkal kiegészítve, de előtte 10-15mp-ig csak a power gombot nyomd be, már nem emlékszem sajnos pontosan, de talán dugd rá töltőre a készüléket és így próbáld.
-
szattila89
újonc
szürke. igen, elengedem és nem érzékeli többé a gép, hanggal is jelzi, h szétkapcsolódott. Viszont míg nyomom zöld a gomb, azaz automatikusan recoveryben kapcsol be. De a kijelzőn semmi se jelenik meg bármit is csinálok ha rá van dugva a gépre, ha nincs. Parázok, h innen nincs vissza
-
kpityu2
őstag
válasz szattila89 #4187 üzenetére
Amikor elengeded a gombot lila vagy szürke a négyzet? Ha szürke akkor nincs kapcsolat, ha lila akkor simán látja, és zöld amikor restore módban van. Ha lila akkor megpróbálhatod a Switch-el átkapcsolni.
Ha végképp nem megy akkor az SD kártyás módszerrel lehet megpróbálni. Azt nem tudom részletesen, keresd vissza. Azt hiszem az SD-re kell rakni az img-t és utána a Power,Vol(+) gombbal elindítani, de ez nem tuti mert nekem soha sem volt szükségem rá. Vissza kell keresni a fórumban.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
szattila89
újonc
Teljesen tiszta és köszönöm, csak nekem a problémám túlnőtt ezen, jelenleg úgy fest a buli, hogy szerintem recovery módban maradt eleve a gép, mert mikor rádugom gépre és simán próbálom bekapcsolni egyből zöld gomb jelenik meg és az eszközkezelőben is irja h class for rockusb devices, de ez az állapot CSAK addig tart mig nyomva tartom a gombot, próbáltam azt is, hogy elkezdem a restoret, és elkezdi tesztelni a telefont de 50% körül el is dobja, hiába nyomom a gombot. Nem tudom hogy és mi akadhatott be.
-
kpityu2
őstag
válasz szattila89 #4184 üzenetére
Megpróbálhatod még rádugott USB-vel is simán elindítani, hátha a boot alatt elkapja, nekem működik a dolog.
-
kpityu2
őstag
válasz szattila89 #4184 üzenetére
Megnéztem a leírást, én nem így szoktam: nem szoktam a bekapcs+hangerő kombinációt használni.
A driverek telepítése után rádugom a gépet a PC-re, a Win7 betölti a drivereket.
Elindítom a Bach Tool-t, megtalálja a gépet, lila lesz az első kocka.
Rányomok Switch gombra (gondolom ezt helyettesíti a Power,Vol+ kombináció) a progiban, ekkor bezöldül a kocka. A tablet kijelzője elsötétül.
Betallózom a fájlt, elindítom a telepítét a Restore gombbal amikor a Tool kiírja az üzenetmezőben hogy kész, akkor a tábla elkezdi inicializálni a ROM-ot (a kijelzőjén írogat ezt-azt), majd elindul. Ekkor leszedem az USB-ről. Egyébként ez többször le van írva itt a fórumon is, megtalálod, ha nem tiszta ahogy leírtam.Mondjuk ha el sem indul akkor nem ismeri fel ezzel a módszerrel, gondolom azért kell a gombos megoldás. Viszont azzal lehet, hogy próbálkozni kell, mert nem valami megbízhatóak a gombok.
[ Szerkesztve ]
-
szattila89
újonc
Köszönöm az ötleteket! Kevés olyan dolog volt, amit nem tudtam megoldani itthon (maszekban konzolokkal foglalkozok, meg hardveresen javítok mindent mi csipog és/vagy világit) de ez az android egy új világ nekem, ha nem lesz más lehetőség, akkor szerviz, de garancia nincs rá sajnos. Próbálkoztam Kelzsoca szoftverfrissítésével is, de az a helyzet, hogy szerintem be sem kapcsol a gép. Addig világit zölden az 1-es gomb a batch toolban mig nyomom a bekapcsoló gombot, függetlenül attól, h csak a bekapcsolót nyomom, vagy a hangerőgombbal együtt. Egyéb megoldás, h bele tudjak nyúlni a gépbe?
-
kpityu2
őstag
válasz szattila89 #4180 üzenetére
Túlbonyolítottad. Van rá külön app ami Win7 alatt fut. Az előttem linkelt leírás szerint csináld. Három dolog kell hozzá:
- USB kábel
- RK_DriverAssistant (ez telepíti a Win7-re a szükséges drivereket)
- Rockchip Batch Tool v1.7 (ez a segédprogi ami felteszi a ROM-ot. Gyakorlatilag annyí, hogy betallózott *.img fájlt és egy gombnyomásal elindítod a telepítést). Lehet választani a Restore és az Upgrade között, az előbbit válaszd, ez tiszta telepítést csinál (minden adatod elveszik).Lehet SD kártyáról is telepíteni, ezt is megtalálod ha visszakeresel (sose volt szükségem rá, a tablet gombokat kell nyomogatni az elindulásához, nem szívesen használnám mert a gombok nem valami megbízhatóak).
Ha nagyon nem boldogulsz, akkor a Wayteq szervizben is gatyába rázzák némi suskáért ( a szerviz honlapján ha jól emlékszem van árlista).
-
kossza
tag
-
szattila89
újonc
Sziasztok!
Próbáltam ma új romot feltenni. Ez volt az első ilyen jellegű próbálkozás.
ez alapján csináltam:
Custom ROM telepítése:
Custom ROM letöltése XDA-ról vagy PFC-ről, majd felmásolása a memóriakártyára vagy a belső memóriába.
Először ellenőrizni kell, hogy WIPE vagy NO-WIPE ROM-e (Tudtommal egyelőre csak WIPE ROM van). Ha NO-WIPE a ROM vagy a ROM egy korábbi verzióját frissítjük ugyanannak a ROM-nak egy újabb verziójára frissítünk, akkor a 3. lépés kihagyható.
Biztonsági mentés készítése a az adatokról (/data mappa, telepített programok és azok adatai) ajánlott, mert törlődik minden!
Ki kell választani a Recovery-ben a "Wipe menu"-n belül a "Wipe data (factory reset)"-et és a "Mounts and Storage"-on belül a "Format /system"-et és mindegyik után a "Yes"-t.
Ki kell választani a Recovery-ben a "Wipe menu"-n belül a "Wipe cache"-et és a "Wipe dalvik-cache"-t és mindegyik után a "Yes"-t.
A Recovery főmenüjéből ki kell választani az "Install from zip file"-t, majd az "Choose zip file from SD card"-ot vagy a "Choose zip file from internal storage"-ot attól függően, hogy hol található a zip fájl. Most el kell navigálni a letöltött ROM .zip fájljáig és ki kell választani azt, majd "Yes".
Ha végzett a telepítés, akkor újra lehet indítani a gépet és már az új ROM fog fogadni.Csináltam backupot a rendszerről recoveryben, aztán szépen törölgettem a dolgokat, ahogy irta a leirás, a probléma ott jelentkezett h a romot zipben a memóriakártyára tettem és nem akarta felismerni a gép, mondom akkor vissza minden, csináltam egy restoret, elvileg szépen meg is csinálta a dolgokat, nyomtam egy ujrainditást, azóta halott a gép, nyilván recoverybe csak úgy tudnék bejutni, h appból inditom. ha gépre dugom is csak pillanatra ismeri fel a gép aztán hello.
Kérdésem, kinyirtam, vége, kuka a gép?
Válaszokat köszönöm előre is!
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok! Melyik jelenleg a legjobb 4.2.2-es rom a tablet-re?
Jól látom, hogy a Visture rom most a favorit? Jelenleg Dragon van rajta, de már nagyon lassú vele.Előre is köszönöm!
Üdv[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
gg72
veterán
Tabletünkre kellene feltenni a Kasy Visture romot, mivel a mi a tabletünk már nagyon belassult, tudna ebben valaki segíteni? Én egyrészt nagyon nem értek hozzá, másrészt körülöttünk csak win8.1 gépek vannak és azokról nem megoldható, ha jól tudom. Köszönöm előre is.
-
tanker66
csendes tag
Sziasztok!
Korábbi hozzászólások alapján próbálkoztam a 3.2-es Skype-ot felrakni a tabletre. A felrakás sikerült, de nem tudom elindítani, mert ezt kapom:
You cannot be signed in at this time please check your mobile network!Mindenhol azt írják megoldásnak, hogy frissítsem a Skype-ot, viszont az újabb verziókkal meg nem megy a kamera és instabil...
Valaki meg tudta oldani ezt?Köszi!
-
addikt
Sziasztok!
Még van a családban egy ilyen "csoda" készülék, visture rommal. Kb. fél év után már majdnem használhatatlan lassú. Van valakinek módszere amivel életet lehet lehelni bele - vmi cleaner vagy akármi - vagy factory reset - esetleg restor-al újraflash... - ami segít rajta?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
lacuska74
tag
Letöltöttem a Kasty Visture romot, ugyanúgy kell feltenni mint a gyárit?
-
Kris87
aktív tag
válasz szabieable #4169 üzenetére
Szia!
Nálam az összes rom belassult amit eddig próbáltam, többek közt az előttem említett xoro is, igaz lassabban, mint mondjuk egy gyári v2. Ellenben a Visture romot 2 napja tettem fel, nyüstölöm folyamatosan, ha ilyen maradna a sebesség, mint most, összetenném a két kezem az biztos, most nagyon jó.
-
vlevi
nagyúr
válasz szabieable #4169 üzenetére
Igazából 2013 november, 2014 január óta nincs változás.
Visture ROM.
Vagy a Xoro
A kettő nagyjából ugyanaz, mintkettő az arctablet.com fórumról származik. Nekem most a xoro van telepítve.[ Szerkesztve ]
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok!
Az elsők között szereztük be ezt a tabletet és mára kezdi megadni magát a droid rajta. Nem lett frissítve semmilyen app a böngésző indításakor kifagy a chrome és a gyári is. Random képernyővillogásokat produkál és szemérmetlenül lassú. Fagyás után kell neki 2-3 restart, hogy utána működőképes legyen, szerencsére a wifit nem dobálja.
Szeretném újrahúzni a romot rajta, V2 fut emlékeim szerint jelenleg. Régóta nem követtem a fórumot, tudom, hogy a KitKat kijött de voltak vele bajok és ment egy "szavazásdi" is, hogy kinek melyik ROM-mal megy a legjobban. Szóval a negyvenmilliós kérdés, hogy mi lett ennek a vége azaz melyik ram a javasolt és egy letöltési linket is kérnék
Köszi -
kpityu2
őstag
Egy-egy próbát kivéve a vásárlás óta a gyári ROM-ot használom. Most a 4.2.2 v2 van fent, de a legutóbbi újratelepítés óta valahogy nem úgy muzsikál a gép ahogy szokott. Előfordulhat, hogy nem úgy települ fel ahogy kellene? (Mindig a restore opcióval telepítem)
Vagy csak arról lehet szó, hogy már KitKat-re optimalizálják a szoftvereket és ezért akadoznak? A Firefox iszonyatosan akad, ha a keresőbe írok valamit, akkor egy darabig vakon gépelek, mert csak késve írja ki a karaktereket. Elég gyakran lefagy a gép is, pedig korábban nem volt jellemző (csak a hálózatos videolejátszásnál akasztotta ki ha kétszer-háromszor belehúztam a filmbe).[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz kelzsoca #4164 üzenetére
Oké, értem!
Éppencsakhogy el vagyok vele, 1600*1200-n, ha sokkal simább lenne a menük görgetése akkor azt mondanám, hogy nem volt olyan rossz vétel, engem talán ez zavar a legjobban...
V2-t használok..Végülis maradtam ennél..Mostanában nem is fagyott ki tán egyszer sem..
-
-
lacuska74
tag
Tényleg megéri lecserélni a 4.2-őt a Visture romra?
Sajnos nagyon lassú a tab, főleg böngészésnél, facebooknál, játék nem érdekel.
Leírná valaki, hogy hol tudom letölteni és hogyan tudom feltenni?
Köszi előre is! -
kpityu2
őstag
válasz kelzsoca #4159 üzenetére
A szervizben 4.2-t raktak rá? Ez felér egy beismeréssel.
Az általános android fórumon írtad, hogy valamelyik Wayteq tabon lehet állítani a programterület méretét. A 100qcr-en nincs rá valami mód? Eddig a gyári 4.2-t használom, de már nagyon érlelődik bennem a gondolat, hogy átállok a visture romra.
[ Szerkesztve ]
-
zazira2
tag
Holnap megírom és fényképezem.
-
kpityu2
őstag
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
-
zazira2
tag
A multhéten elküldtem a tabot szervízbe, mert már alig van vajta garancia,és állandóan fagyott és a wifit is dobálta. Visszajött a készülék szoftvert frissítést kapott, most sokkal jobb mint bármikor. 4.4 tettek rá, a kijelző felbontása állítható.
-
arfer
senior tag
válasz kelzsoca #4151 üzenetére
Sajnos az meg állandóan belassul, sima böngészés közben rendszeresen fennakad a szeme 20-30 másodpercre, semmire sem reagál, majd megy tovább, mintha mi se történt volna. Ez nagyon zavart, ezért cseréltem le a ROM-ot... Az újjal ilyen gond nincs, kinézetre is jobban tetszik, de ezzel meg előjött ez a pukkanás ...
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
A gyári 4.2.2 ROM-mal nem jött elő, de most, hogy felraktam a kasty féle XORO ROM-ot (ami sokkal jobban tetszik, mint a gyári), előjött a jó kis pukkanásos kikapcsolás . Tudok tenni ellene valamit azon túl hogy hozzászokom (vagy eladom, kidobom, felgyújtom, stb.)?
-
kpityu2
őstag
válasz triallbike #4142 üzenetére
A hiba lehet ugye a PC oldalon, az USB kábel, vagy az tablet oldalon. A PC oldali driverhibát esetleg lehet orvosolni az RK DriverAssistant nevű okossággal, nekem egyszer rendbetette a csatlakozási hibát (pár mp után megszakadt a kapcsolat). XP-vel nincs tapasztalatom, én megpróbálnám egy Win 7 x86 rendszerel. Az USB kábel hiba orvoslása gondolom egyértelmű, a táblagép oldalon még meg lehetne próbálni SD kártyáról felrakni. Valahol korábban leírták már az eljárást néhányszor. Ha az enyém viselkedne így ezekkel próbálkoznék:
- XP driver telepítés RK DriverAssistant-al, majd újrapróbálkozás
- Win 7 x86-ról frissítés
- USB kábel csere
- SD kártyáról frissítés
- szervizVolt már korábban sikeres frissítésed?
-
kpityu2
őstag
válasz triallbike #4139 üzenetére
Köszi. Sokat nem tudok hozzáfűzni, mert nekem eddig csak zöld, lila vagy szürke volt, az is régen. A piros új.
Win 7-en frissítesz? Nem lehet, hogy sérült az img fájl?Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
-
vlevi
nagyúr
Én ezt tettem fel.
kasty-xoro-pad9720qr-422-20140123-rooted4.zip
De a kasty-visture-v97hd-422-20131120-rooted4.zip is jó.
Nekem csak azért van most fenn a xoro, mert egy kitkat próbálkozás után próbaképpen azt raktam fel, és nem visture-t, de mivel normálisan működik, már nincs kedvem legyalulni, és felrakni helyette a visture-t -
kpityu2
őstag
válasz zsudvari #4132 üzenetére
Gondolkoztam, hogy felrakom,mert a minap kiírta a v2 hogy elfogyott a hely (512) amikor fel akartam rakni egy progit. Pontosan melyik van fent neked? Tudnál egy linket berakni?
Nekem ez van letöltve: kasty-visture-v97hd-422-20131120-rooted4.zip (update.img 558MB)
meg VISTURE V97 HD FW 20131120 ( update.img 412 MB)(#4133) triallbike: Tegyél be egy képernyőmentést a diiagnosztikai ablakból, hátha valaki tud okosat. Eddig senki sem panaszkodott ilyesmire.
[ Szerkesztve ]
-
triallbike
újonc
Üdv. Egy olyan problémám lenne, hogy megkezdtem az xtab 100qcr tabom frissítését a rockchip batch tool segítségével. az egyes ikon zöldre vált, kiválasztom az img-t rányomok a restore gombra. a download filmware résznél betölt 100%-ig aztán kiírja, hogy download filmware fail, az ikon pirosra vált. mi lehet a probléma?
-
Pierre75
senior tag
válasz RomiJosy #4124 üzenetére
Filmre a 4:3 nem ideális (persze ha régi filmeket néznél rajta, akkor meg pont jó). Sokkal jobban járnál egy használt Nexus10-zel, nem sokkal drágább és amire használnád beválna.
Lehet a minőségi szórás/eltérő felhasználás miatt olvashatsz lehangoló véleményeket a qcr-ről, de pdf/képregény/net-re beválhat.
Akármit veszel is, jól nézd meg. A fényszivárgás, hangerőproblémák, ha használt az akku is egy kérdőjel...[ Szerkesztve ]
-
RomiJosy
aktív tag
válasz kpityu2 #4125 üzenetére
Köszönöm szépen.
Én egy használható gépet keresek otthonra,7 col kevés lenne,nem akarom cipelni,max a kocsi ülésre felhekkelném,hogy a gyerek nézze a meséket..Gézengúz. Nem nekem kell,asszonynak
Gondolom 40ezres kategóriában (használt piac) nem fogok olyat találni,ami felveszi a versenyt a g2vel gyorsaságba,de nem is ez a cél.
A 8 colos wayteq jobb választás lenne? Vagy menjek a tescoba hétvégi akcióba megvenni a tesco saját fejlesztésű gépét 24ér? -
kpityu2
őstag
válasz RomiJosy #4124 üzenetére
Szia. Én egy éve használom, 30-35-öt megér. Az aksi nagyon jól bírja, filmeket szoktam nézni rajta wifin, gond nélkül lejátsza (ha nem ugrálsz ide-oda, gyakran, mert akkor kiakadhat). A böngésző újabban akadozik ahogy fentebb írtam.
Annyi nyűgje van a masinának, hogy a wifi gyenge (jó router kell nagy antennával) illetve a kijelzőt épp hogy ki tudja hajtani. Ami azt jelenti, hogy időnként érzékelni akadozást programindulásnál, vagy ha teszel-veszel a kijelzőn, de a futó programok jól mennek.
Ha visszaolvasol találkozhatsz ezekkel a problémákkal, de együtt lehet velük élni, nem akarlak elriasztani. Úgy tűnik vannak sikerültebb példányok és vannak menthetetlenek. Ha van módod tesztelt egy darabig a megvásárolandó készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék egy olyan 10colos tabot,ami nem felső kategóriás,de nem fagy be minden szaron. Filmet nézni,netezni,max gyerekjáték,skype.. Elég lenne nekem a wayteq 100qcr? Használtan szép állapotban 30-35 körül megvehető. Aksi 10000mAh..bírja ezt a komoly kijelzőt? -
kpityu2
őstag
Érdekes módon újabban az enyém is akadozik, pedig a stabilabbak közé tartozik. Amióta felraktam a KitKat-et, majd visszatértem a 4.2.2-re. Elég gyakran egyszerűen lefagy, van, hogy már az alvó módból való visszatéréstől is. Ha pedig gépelek valamit, akkor elkezd írni, majd hosszú szünet, hiába bőködöm a betűket. Majd hirtelen kiírja amit korábban beütöttem. Gugli, messenger, firefox, mindnél.
Korábban ilyen jelenség nem volt. Lehet, hogy a KitKat megfőzte? Vagy a downgrade nem lett tökéletes? A progi szerint minden rendben volt.
Persze az is lehet, hogy az appokat KitKat-re optimalizálják már és a frissítések után döcögössé válnak.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz kelzsoca #4121 üzenetére
Nem a kepernyo akadozasra gondolok, hanem arra, hogy valahogy a telefonomon mintha jobban mukodne a parhuzamos futas, normalisabban menne az, ami a hatterben mukodik. Masik pelda, hogy ott meg a billentyu pl. sose hagyott ki. Tableten meg rendszeresen. Ez n felbontas fuggo.
-
-
Pierre75
senior tag
"Majd meglátjuk"
Fórumvélemények alapján írtam, a KK szegény csak margetingben bizonyult takarékosnak.
Szerintem ezen a gépen soha nem lesz folyamatos. Nagyjából a 4.2-n kihajtották belőle, amit elbír. Közben az Ipad-ról letettem.
Air2-t úgy bírták kiadni, hogy rezonál a vékonyka ház már közepes hangerőn is. A Nexus 9 plastic hátlapja recseg és hajlik, bár az legalább fluid és hangja is van. Szép új világunk és a minőségellenőrzés... -
vlevi
nagyúr
válasz Pierre75 #4118 üzenetére
"KK-hoz képest javult az akku és vmivel gyorsabb"
Majd meglátjuk
KK-ra is azt mondták, hogy sokkal jobb az akku kezelése, meg sokkal gyorsan a 4.2-nél, aztán valahogy nekem az rk3188-as gépeimen ez marhára nem volt igaz. (Cube U30GT2 tableten, és a 100qcr-en sem).
Az meg, hogy akkor gyors az UI, ha kikapcsolsz minden animációt, hát vicces. Persze, úgy a 4.2-n is gyorsabbnak fog tűnni, de az igazi akkor lenne, ha folyamatosa, röccenés nélkül le tudná játszani az ablakanimációkat, mondjuk úgy, mint egy MTK procis telefon. Nemvicc, az 1.2Ghz-es, MTK6589-es SOC-al szerelt telefonomon nincsenek ilyen akadozgatások. -
Pierre75
senior tag
válasz Pierre75 #4116 üzenetére
http://crewrktablets.arctablet.com/?p=4316
Itt már tákolgatnak vmit rk3188-ra. A lolis felhasználói visszajelzések ahogy nézem vegyesek. KK-hoz képest javult az akku és vmivel gyorsabb. De a szokásos verzióváltás miatt mxplayer és néhány app nem 5.0 képes. Vajon lesz-e 100qcr-re is loli?
-
polgcsabi
aktív tag
Üdv!
Kicsit sok lett a gikszer
A táblát nem tudom bekapcsolni nem reagál semmire! Ha rádugom a töltőt akkor se mutat semmit pedig a töltő 12.1V 1.3A -ral tölt.Mit tudok kezdeni?
-
Pierre75
senior tag
Loliban most keresgetik, hogy mi szívja vadul az akkut készenlétben is, wifi-vel is. A bivalyerős N9 5-6 óra képernyőt bír böngészővel. Így sok jóra nem számítok. Aztán lehet tévedek.
Kitkat-ra is javuló akkuhasználatot jósoltak, Nexus-on változatlan maradt, míg qcr-n miniusz 2 óra kijelző. -
vlevi
nagyúr
Android 5.0 Lollipop Now Boots on Rockchip RK3188 Tablets
Ez jol hangzik. Kivancsi leszek, mi jon ki ebbol.
-
-
addikt
válasz TheLegendary #4103 üzenetére
Ez soc specifikus (amennyire tudom), az rk nem az a soc...
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
kelzsoca
félisten
válasz TheLegendary #4103 üzenetére
USB-ről nem fogod tudni tölteni a készüléket.
-
TheLegendary
csendes tag
Sziasztok! 4.2.2 ön volnék.. meg lehet oldani, hogy usb kábellel PC ről töltse az aksit? Alapból nem megy.. emlékeim szerint 4.4 alatt ezzel nem volt gond :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest