- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kossza
tag
-
kossza
tag
Az MX playerben a felírat eltűnés hiba nálam 4.2-n is megjelent, a beállítások/fejlesztői lehetőségek/hw fedvények tiltása opció bekapcsolásával jó volt a felirat, talán 4.4-en is így működik.
A másik megoldás pedig a full!screen használata.Have a Nice Day
-
kossza
tag
Gézengúz, kelzsoca: köszönöm a gyors válaszokat.
Én csak akkor töltöm kikapcsolva ha magától kikapcsol, minek kapcsolgassam még csak lemerülni sem tud ilyenkor.
Melyik Visture ROM-ról van szó? Ezeket találtam:
V97 HD FW Android 4.2 & upgrade 2013.12.06. (sokkal jobban néz ki fekete színben)
kasty visture v97hd 4.2.2 2013.11.20-rootHave a Nice Day
-
kossza
tag
-
kossza
tag
válasz Khaosz55 #2505 üzenetére
"A play áruház nem jön be, fehér képernyő minden más megy."
Ha már működik akkor csak frissítette a Play alkalmazást az újabb verzióra, ha nem akkor beállítások/alkalmazások/(oldalra lapozva)összes/Google play áruház/'adatok törlése' és 'gyorsítótár törlése' gomb, utána indítsd újra a gépet."Segíthetnétek mit érdemes felrakni."
Attól függ mire szeretnéd használni.
Néhány gyakori alkalmazás:
Dolphin Browser - Böngésző
Perfect Viewer - Magazin, képregény, PDF olvasáshoz
FBReader - Könyv olvasáshoz
Total Commander - Fájlkezelő"Lama kérdés, de hogy kell egy alkalmazást bezárni?"
Normál esetben ha nincs használva a háttérben futó alkalmazás automatikusan inaktívvá válik, ilyenkor nem használja a processzort csak a RAM-ban tárolódik hogy következő megnyitáskor ne kelljen a rendszernek ismét betöltenie. Ha valami lefagy vagy mégis feleslegen fut a háttérben akkor Beállítások/alkalmazások/ (oldalra lapozva) futó alkalmazások/alk. neve/Leállítás gomb, itt a 'Tárolt folyamatok' gomb vált az inaktív alkalmazások listájára. Ha a gép stabil, nem lassul be és nem merül le nagyon gyorsan akkor nem érdemes bármit is leállítgatni.[ Szerkesztve ]
Have a Nice Day
-
kossza
tag
válasz zsudvari #2216 üzenetére
Ma velem is ez történt amikor vissza akartam állítani a gyári romot a dragon helyett, sem a wayteq logo sem a cwm nem jött be. Ha usb kábellel csatlakoztattam pcre és hangerő+power gombot benyomtam le lehetett rajta futtatni a gyári frissítőt, utána csak a data system és cache mentést állítottam vissza és a dalvik cache-t töröltem így sikerüt a visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
Have a Nice Day
-
kossza
tag
Nálam is gyári ROM 4.1-ről frissítve 2048x1536 as felbontásra állítva, csak az alkalmazások frissítésekor zavar a megakadása.
WiFi kapcsolatot 6-7m távolságból 2-3 falon keresztül kezdi eldobni. Router közelében gyors és stabil.
A ROM-nak vannak kis hibái de nem zavaróak.
Pl: Ha kiveszem az SD kártyát nem lehet eltüntetni a "SD kártya eltávolítva..." értesítést
A menü gomb háttere beragad
Néha nem számolja a kijelző bekapcsolva töltött idejét
A launcher hosszú érintés hatására 360°ot fordul
Stb.Have a Nice Day
-
kossza
tag
SD card tester eredmények (2049MB)
Írás: 4,18 MB/s
Olvasás: 4,72 MB/sHave a Nice Day
-
kossza
tag
A képnézegető (és a zenelejátszó) nem látja azokat a mappákat amik .nomedia nevü fájlt tartalmaznak.
A kereséshez pedig a total commandert ajánlom.
Az eredeti háttér visszaállítása; válassz egy képet a galériában hátternek, miközben várni kell nyisd meg az elözö alkalmazádok menüt és húzd ki belöle a galéria alkalmazást, ez bezárja és a háttér az alapra vált vissza.[ Szerkesztve ]
Have a Nice Day
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest