- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Diamond500 #11382 üzenetére
Nem túl nehéz feltenni, szóval szerintem érdemes, nekem a gyári alap is laggolt ,az update sokat segített
És köszönhetően a WayteQ-nek nem is túl nehéz , nekem az update teljesen automatán ment
-
Graphics
Jómunkásember
Feltettem ezt a frissítést a 70i-re és villámgyors lett, a Nextgen-essel valamiért nagyon laggolt folyamatosan.
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Graphics
Jómunkásember
Oké megvilágosodtam
Kelzsoca féle Nextgen fel is kúszott ,elég jelentősen javított a sebességen
-
Graphics
Jómunkásember
Az xTab-70i-n csak nekem ilyen szerencsétlen a memóriakezelés.. Mármint az SD-kártya, hogy nem lát minden mappát?
Feltettem a Nova Launchert, a névjegyzékbe próbálnám a névjegyeket beimportálni / hogy Viberen keresztül tudjam használni/ de teljesen összevissza van a filerendszerem...
van SD/Belsőmemória, flash memória...
-
Graphics
Jómunkásember
Ma került hozzám egy xTAB-70i, gyönyörűen megy rajta minden, OTG-n megy a Logitech egerem is, meg a billentyűzet is.
Viszont az ZTE MF668A hspa+ modemet nem bírom működésre bírni.
Erre van valakinek valami javaslata?
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem akkor is érdekes, , hogy nulláról fejleszt egy ilyen tabletet a WayteQ, valaki nincs még aki kételkedik?
-
Graphics
Jómunkásember
Bennem felmerül a kérdés, hogy ha a pár nappal ezelőtt tesztelt WayteQ Librát a ZTE szállítja a cégnek, ehhez van-e valami köze a ZTE-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest