- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
válasz
SzaboZE #12130 üzenetére
Kicseréltem, ami sikerült is, de ahhoz az "érintő" szalagkábel csatlakozóját szét kellett, húznom... viszont visszatenni már nem lehet... és nincs érintés a masinán. De már be lehet kapcsolni
Amúgy meg az utazás lenne drága nem a kapcsoló csere. Persze így meg megpurcant a tablet. De ez van. -
Sanchoo
csendes tag
válasz
SzaboZE #11996 üzenetére
No, igaz, pár hónapos a téma, de azért elmesélem a megoldást (akit érdekel: szerviz után "szellemképes"lett a tab.)
Teljesen empirikus módon megjavítottam!
Észrevettem, hogy ha a kijelzőt erősebben nyomogatom, változik a szellemkép, van, hogy el is tűnik.
Gondoltam, sokat rontani már nem tudok rajta, "durva" kézzel jól megnyomorgattam - és láss csodát, meggyógyult!Azért a szerviz kipróbálhatta volna, mielőtt visszaadja...
-
Clemi
veterán
válasz
SzaboZE #12029 üzenetére
Nekem is a 20120620 van a gépen, csak rátettem a Path-et, amivel azt a pluszt kapja a ROM, hogy beállítható hogy készenlétben mit csináljon a Wi-Fi kapcsolattal. Ha az alapon hagyom, hogy lekapcsolja készenlétben, akkor befagy, ha meg nem engedem lekapcsolódni, akkor kukkolgat a netre folyamatosan, és szívja az akkut, hogy szinte behorpad.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest