- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Kérdezz/kérdezzetek csak nyugodtan, amire tudok/tudunk válaszolunk
Hát a játékok más gépeken sem futnak el hibátlanul bizonyos okok miatt, illetve azért sem mert ezek a játékok bizonyos célhardverre készülnek, így a tökéletes futtatáshoz szükség lenne magára a készülékre, amire készül, amit ugye emulálni nem tudunk, még egy Chanifire3D-vel sem sajnos.
-
kelzsoca
félisten
válasz
SolidBrass #1419 üzenetére
Üdv!
Az első hozzászólásban találsz hozzá segédletet, már ha a modem támogatott.
(#1420) Cxgrav
Nemrégiben feltettem a géphez egy friss és honosított szoftvert, szerintem nyugodtan frissítsd meg a gépet
-
kelzsoca
félisten
Az Android nem Windows, Linux alapú, és másképp működik a memóriakezelés is, a Task killerek használata nem javasolt, ha valami program befagy (ami azért elég ritka) rendszeren belül is ki lehet lőni, de egyébként folyamatokat kilőni ilyen programokkal felesleges.
Az akkumulátor "zabáló" programok főleg a widget-ek, illetve azok, amik nem hagyják nyugalmi állapotban a CPU-t és így közel maximumon járatják, ezért sem csoda hogy gyorsan merül a gép.
Adobe AIR,Adobe Flash Player,Adobe Reader,App2SD,AppBrain,Appmonster,
Beautiful Widgets,Circle Battery Widget,Doc to go,ES File ex,ezPDF Reader,
Facebook,Firefox,GO Launcher,Smart Keyboard,Miso,Mobo Player,MSN Talk,
MyBackup,Opera mini,QuickPic,TweetDeck,Weather WidgetsBejelöltem azokat a programokat, amik hozzájárulhatnak és vagy felelősek a gyors merülésért.
-
kelzsoca
félisten
Próbáld meg külső programmal újrapartícionálni, a lényeg hogy primary fat vagy fat32 legyen, már másnak is volt hogy az SD kártya miatt nem sikerült az update.
Külső programból én az: EASEUS Partition Manager-t ajánlom.
A 8gb-os SD-t ha nem sikerül szerezni másik SD-t akár partícionálhatod 1-2gb-ra is egészen nyugodtan.
Esetleg megnézheted a gyári frissítést is, azzal mi a helyzet: [link]
-
kelzsoca
félisten
Hát nem valami hosszú, az már igaz
Mentés után elvileg rendben lesznek, de én mindig azt tartom új rom=tiszta telepítés
Esetleg a programok beállításait szoktam javasolni, hogy azt tegyék vissza ilyen módon.
(#1388) obalze
Le van merülve valószínűleg, töltőt majd csatlakoztasd, és nincs esetleg kéznél egy szerényebb SD kártya?
Mondjuk valami 1-2Gb-os darab.
-
-
kelzsoca
félisten
Igen, általánosságban nem a hardveres résszel vannak a gondok, hanem a szoftveres része a gyengébb pont az adott terméknek.
(#1382) obalze
Többször is próbáltad már frissíteni?
SD kártya rendben van, csak a fájlok vannak rajta?
(#1384) nope00
Valószínűleg igen, mivel gondolom nem engedi másképp törölni.
-
kelzsoca
félisten
Egyébként nemértem a dolgot. A leírások szerint ugyanaz a harver van benne. Mitől más akkor a szoftver?
Első körben 2.3-as Android támogatást kap, ez azt jelenti hogy nulláról kell felépíteni rá a szoftvert, ami nem kis idő, továbbá ha készen van még tesztelni is kell, és csak ezután adható ki.
A hardver ami biztosan más lesz az értelemszerűen az érintő touch panel, és hozzá a kijelző, ugye a méretbeli (7" vs. 10") különbségek miatt
(#1377) Peltár
Igen.
(#1375) Peltár
Én dobtam ki belőle, a Marketen sokkal jobb és okosabb-kezelhetőbb programok vannak erre, illetve alapból a fájlkezelőből is lehet telepíteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
haxxika #1340 üzenetére
==================================
WayteQ_xPAD-70_Froyo_HUN_kelzsoca
2011.09.06.
==================================A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni mint a hivatalos frissítést de azért pár pontban én is leírom most:
- A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
- A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
- Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
- A hangerő + gombot nyomd be és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
- Miután megjelent a zöld szöveg engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
- Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd ~1 perc múlva már a honosított rendszer fogad.
A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<A szoftvert a saját tárhelyemre/fórumomra töltöttem fel, mivel az ingyenes fájlmegosztó oldalak megbízhatatlanok, és a tartalom rövid idő után nem elérhető!
Letölteni egy rövid regisztráció után lehet.A csomagot teszteltem, és hibátlanul működik!
-
kelzsoca
félisten
Sajnos nem tudom ma publikálni a romot, remélem a holnapi nap folyamán fel tudom tölteni.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
SD kártya nélkül nem fog menni a szoftverfrissítés, alkalmazásokat tudsz pendrive-ról futtatni, ehhez az OTG adapter kell, ami benne van a csomagban.
Szoftverfrissítéshez pedig egy 512mb-os vagy 1Gb-os micro SD is megteszi, ezek pár 100ft-ért apróból beszerezhetőek, ha nincs kéznél. (én ajánlom egy minimum 2-4gb-os kártya beszerzését, nyilván nem csak szoftver update-hoz jönne jól)
-
kelzsoca
félisten
Hamarosan kiadom a javított szoftvert, de még dolgozom vele, illetve tesztelnem kell. (kikapcsolás bug javítva)
-
kelzsoca
félisten
Nyilván nincs rajta gorilla-grass üveg, bár azt is fel lehet vésni, nem kell hozzá nagy tudomány.
Ha vigyázol rá, nem lehet karcos, ettől még rá lehet dobni fóliát is, nyilván mindenki maga dönti el, hogy mennyire kívánja védeni.
(#1288) dario_p
A friss szoftvert újra rootolni kell természetesen
-
kelzsoca
félisten
Az Android magja Linux kernel, ennyi köze van hozzá, a többi már java főleg
Kijelzővédő fóliát nem nagyon fogsz rá találni, de ha minden jól megy, hamarosan ez is megoldva
Egyébként karcoknak elég jól ellenállnak ezek a kijelzők, mert speciális üveg-műanyag keverék ha jól tudom (mert itt maga a touch panelről van szó)(illetve ha jól tudom az xPAD-70-es mintha valami dupla védelmes eljárással készült volna..) tehát maximum fémes valamivel tudod felkarcolni, de nyilván aki vigyáz rá, nem lehet gond vele.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Első körben nézd meg ennek a topicban az 1. hozzászólását, abban pár hasznos dolgot összeszedtünk.
A rendszert pedig meg tudod ismerni, ha használod és kihasználod a gépet
További kérdésekre:
office és pdf fájlokhoz programok:
Adobe Reader
Documents To Go
Quickoffice Pro
OfficeSuite ProGyors, hatákony képnézegető:
QuickPic
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bloody-Mary #1259 üzenetére
Mindentől függetlenül én is ajánlom a kis masinát
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bloody-Mary #1254 üzenetére
Egy ilyen szakmai fórumra, általában akkor ír be a tulajdonos, ha valami probléma van a készülékkel, ezért hatványozottan több a problémát ecsetelő hozzászólás, mint az, hogy hibátlanul működik a gép
A beérkező érdeklődő, mint jelen esetben Te is vagy, pedig azt látja, hogy szinte csak probléma van a készülékkel, ami ebben a formában nem igaz
-
kelzsoca
félisten
Megvan az javítás a hálózati töltős kikapcsolási problémára, hamarosan elérhetővé teszem a romot, ami a gyártótól érkezett.
-
kelzsoca
félisten
Megpróbálok ránézni ezekre a dolgokra.
-
kelzsoca
félisten
válasz
f_david #1203 üzenetére
A másik több ezer androidos tabletre sincs, a cyanogenmod team, pedig nem foglalkozik mindennel, csak ami globálisan kapható, és nagyobb népszerűségnek örvend, lévén donate-ből tartják fent magukat, ahhoz viszont hogy egy eszközzel megérje foglalkozni sok idő, sok felhasználó és sok donate beérkezése szükséges
-
kelzsoca
félisten
===============
Elkészült az 1. hsz.
=============== -
kelzsoca
félisten
válasz
k.daniel91 #1175 üzenetére
Szerintem nem véletlenül került ki belőle.
-
kelzsoca
félisten
Hamarosan elkészül az 1. hsz. is, tjb007 kollegával rakjuk össze
-
kelzsoca
félisten
A kis 7"-os is masinát is a WayteQ ajánlotta fel (ezúton is köszönöm) éppen a support miatt, ezért mondtam, ha látnak bennem fantáziát továbbra is, akkor valószínűleg a 10"-ra is menni fog a support.
Ezek a módosítások a honosításon kívűl, még csak apróbb változások, ha kijön a 2.3-as rom az rendesen meg lesz dolgozva
-
kelzsoca
félisten
Mit takarnak azek a módosítások?
Ehhez még nagyon nem akartam hozzányúlni, a lényeg a honosítás volt, így apróbb módosítások vannak:
- Teljes rendszer honosítása
- Market kicserélve 2.3.4
- MarketUpdater eltávolítva
- Google Maps frissítve
- Gmail frissítve
- Apn.conf fájl kicserélve
- Óra font kicserélve -
kelzsoca
félisten
xPAD-70 mobilinternet beállítás
A modemmel kapcsolatosan:
A gyártó által támogatott USB modemek:
(Az azonos típusú modelleknél eltéről hardver illetve szoftver verziók létezhetnek, melyek befolyásolhatják a Tablet PC-vel való együttműködést.) -
kelzsoca
félisten
válasz
szilchi #1054 üzenetére
Teljesen normális hogy akár naponta kell tölteni.
Ebben a tabletben azért nem gyenge hardver van, illetve a 7"-os képernyő, mint legnagyobb fogyasztó is fogyaszt.
Attól hogy alvó módba küldöd, még megy a gép, ezért is merült le.A fele ekkora kijelzővel, és gyengébb hardverrel szerelt telefonokat is naponta kell tölteni
A Task killer programokat pedig el kell felejteni, az Android nem Windows, itt a memóriakezelés másképp működik.
Az hogy kilövöd programmal a "futó" alkalmazásokat csak arra jó, hogy rövid időn belül, vagy azonnal azokat újra el kell (el fogja) indítani, tehát nem hogy használ még árt is
-
kelzsoca
félisten
==================================
WayteQ_xPAD-70_Froyo_HUN_kelzsoca
==================================Elkészült a nemrégiben kiadott, és a WayteQ oldaláról is hivatalosan letölthető frissített szoftver honosítása!
A szoftvert pontosan úgy kell telepíteni, mint a hivatalos frissítést, de azért pár pontban én is leírom most:
- A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
- A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
- Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
- A hangerő + gombot nyomd be, és tartsd lenyomva, majd nyomd le a power gombot is, ameddig a kis zöld felirat nem lesz látható.
- Miután megjelent a zöld szöveg, engedd fel a gombokat, és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
- Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd ~1 perc múlva már a honosított rendszer fogad.A csomagot innen tudod letölteni: >>>letöltés<<<
A csomagot teszteltem, és hibátlanul működik!
======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
====================================================== -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
oidipus #1033 üzenetére
Szia
Formája meg az SD kártyát, majd máshol be az 5 fájt az SD-re.
Ezután a hangerő fel gombot tartsd nyomva, majd nyomd le a power gombot is mellé, ameddig a zöld szöveget nem látod.
Végig kell fusson a telepítő hiba nélkül, majd pár perc múlva, be kell töltődnie az Androidnak.Ui: Szedd le újra a csomagot, de ne módosíts rajta semmit.
-
kelzsoca
félisten
Az előző rom (tehát amivel kijött a tablet) már teljesen le volt fordítva, közben érkezett be a 3G-s javított változat, így inkább ezzel dolgozom.
Várhatóan gyártói szinten is bekerül már a 2.2-es szoftverbe a Magyar nyelv, de arról hogy mikor érkezik (ha érkezik) sajnos nincs információ.
A biztos pedig az, ha én megcsinálom, ha időközben mégis jönne gyártói szinten is egy honosított rom, az csak jó, inkább legyen 2 változat, mint egy sem
-
kelzsoca
félisten
Kedvcsinálónak pár kép a folyamatban lévő honosításból:
~95%-on állok, tehát a hétvégére várhatóan készen leszek, és elérhetővé teszem a romot.
-
kelzsoca
félisten
Mivel ez a két böngésző nem támogatja, ezen ne is lepődj meg
A Skyfire támogatja még egyébként a flash-t.
(#1010) ClaydovE
Lehet az véletlen is, nem lehet ilyen esetben bízni a kimondott szóban (még ha igaz is)
Ezért vizsgáltatják be a készüléket.Az LCD be van törve, azért van az elfolyás benne.
(#1009) sgx
Reméljük hamarosan egy új készüléket fogsz a kezeid között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest