Hirdetés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampeare
csendes tag
válasz
fredmoro #1456 üzenetére
Eszméletlen ez az olvasó, néhol agybajt kapni tőle, néhol meg tök szórakoztató már
Nekem volt pár éve a zöld villogós probléma, azt megoldotta a topik. Egy ideig használtam, aztán egyszer megint elfelejtettem tölteni időben, újra ugyanaz. Akkor a Jóistennek sem akart újra megoldódni a zölf villogás, de aztán egyszer csak sikerült már szétszedés után jól rövidre zárni és újra működött.
Aztán megint egy időre elfeledkeztem róla, de most már nem volt zöld villogás. Úgy hagytam szerintem egy évig. Pár napja feldugtam tölteni, mondom legalább villogni legyen ereje - erre láss csodát, bekapcsolt... Na, feltöltöttem teljesen, majd kikapcsoltam, hogy ne fogyasszon energiát. Erre utána nem tudom bekapcsolni már, csak a zöld világítás maradt, ha töltöm, ha nem, mindig... Na erre jön a topik, hogy hátha van megoldás, és végül nem tudom, hogy beragadt-e valami, mint a kolléga írta, de mindenesetre a reset és a power gombok nyomkodására újra bekapcsolt... (Pedig a powert előtte sokat nyomkodtam, próbálván életre kelteni.)
Úgyhogy most épp megint be van kapcsolva. (És újfent visszaugrott 2013/01/01-be, mint egy hete is.) Most nem tudom, mi a jó taktika, lehet nem kapcsolnám ki
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest