- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kis plusz info. A fules jack csatlakozo megismeri a mikrofonos headsetet, szoval lehet a tepsivel a zsebben is telefonozni :-)
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #29 üzenetére
Eddig egy fc, a mindigtv. Amúgy jónak tűnik, kicsit szaggat ha nagyon bonyolult weboldalt tölt be, meg a hd youtube is kicsit mintha röcögős lenne, de érdekes móson a dunatv hd teljesen kiváló. Van benne vibramotor is, ha hívnak rezeg :-) A hívások hangereje jó kihangosítva is, és a hangszórón is de hangszórón eléggé dobozhangú. Az akkunak úgy is kell pár nap mire beáll, szóval arról nem mondok semmit egyelőre. Teljesen használható ilyen áron szerintem megéri.
-
törölt tag
Most vettem egyet. Szerintem ennyiért rendben van. Fényerő ok, kijelző ok bár nem retina vagy mi, hangerő ok, telefonálás is rendben megy. Megérte. Remélem bírni is fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged