- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
attilav2 #376 üzenetére
Amúgy mit akarsz a nagyobb felbontással? 5"-on a 800x480 teljesen elég, simán lehet látni a térképet és az utasításokat is. Mondjuk arra jó a nagyobb felbontás, hogy feleslegesen vonjon el teljesítményt a navigációs számításoktól. Azért idegen helyen egy bonyolultabb helyen ha véletlenül letérek az útvonalról, akkor nagyon nem mindegy hogy mennyi idő alatt tervez újra. HD felbontáson majdnem 4x annyi pixel van, néhány navigációs szoftvernél látványosan vissza tudja fogni a teljesítményt a nagyobb felbontás. Ráadásul általában a 800x480-as felbontás van felskálázva, tehát az információ tartalma semmivel sem több, csak a megjelenítésre megy el a plusz erőforrás.
Ha komoly dedikált navigációra van szükség, akkor a tablet nem nagyon játszik, bohóckodásra jó. Vittem már én is nyaralásra tableteket is, de nem vált be, még jó hogy volt nálam gps is.
Árban ha nézel egy olyan tabletet aminek legalább annyira látszik a képernyője mint az x995-nek, veszel hozzá egy autós tartót és egy autós töltőt, akkor nem biztos hogy jobban jön ki árban. Van akinek az FM transzmitter is előny, ami tabletekben ritka. Ez egy robusztus, autóba tervezett készülék, egy tablet sokkal sérülékenyebb, láttam már olyan tabot, aminek az autóban az 50-70 fokban hagyva jól megfolyt a kijelzője, lehűlés után kellett még pár óra mire helyreállt. Ilyent se az x995-el se régebbi wince gps-el nem tapasztaltam.
Amúgy nézegettem 5" körüli androidos gps-eket még alin/ebay-en is, gyakorlatilag nem találtam 1GB rammal egyet sem, jó ha némelyikből volt 512M rammal, nem csak 256-al. Az itthoni piacon sincs konkurrens termék androiddal, 1GB rammal, de világosíts fel ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest