Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
attszil
tag
válasz
Noninnyó #655 üzenetére
Sziasztok! Nekem új a gépem X995Max cserélték ünnepek közt az előzőt ami hibás volt. Ezt még utcán nem próbáltam de most, hogy minden letöltöttem és beállítottam a sima Sygic változatot mert ezt már évekkel ezelőtt megvettem a 17.2.25 verzióval itthon ülve mondja a Laura, hogy 100 m múlva forduljak majd balra. Ezek szerint akkor van, hogy működik a hangos utasítások? Vagy félre értettem valamit abból amit írtatok?
-
mekker
őstag
válasz
Noninnyó #641 üzenetére
Ez csak tipikus kerülőválasz, ennyi erővel már modhatott is volna valamit.
Én is ezen a verzión vagyok, csak előtte nem volt frissítve kb. 2 hónapig - előtte régebbi térképfájlok és más kereső volt. 5"-os, és ment előtte.
Én azt javaslom, hogy töltsd le Playből a Google TTS-ét ('Google Szövegfelolvasó'), és az Android nyelvi beállításainál kapcsold be a szövegfelolvasó funkciónál, illetve töltsd le hozzá a magyar nyelvet. Sygic-nál ezután állítsd be erre a hangot (System).Robotosabb a hangja, mint a Laurának, de cserébe tudja az utcaneveket is, és 99%, hogy működni fog.
-
wihar123
aktív tag
válasz
Noninnyó #632 üzenetére
Sziasztok!
Javaslom vedd elő a kapott kézikönyvet és ellenőrizd, mert nekem is az a gyanún, hogy bár aktiválós a szoftver (gondolom az élettartam frissítés miatt), mégis az ingyenes kategóriába tartozik, ezért nincs benne a TTs hangmotor, ami a hangbemondást teszi lehetővé.
Szerintem még kicserélhető, esetleg kódcserével, némi ráfizetéssel és fullos lesz.A WayteQ, pl. a Sygic 3D EU-t így hirdeti:
"...csomagban elérhető Sygic Voucher Edition egy prémium minőségű, pontról pontra útmutatást adó navigációs szoftver. Minőségi TomTom térképek a készülékén, illetve a memóriakártyán tárolva. Hangutasítások több, mint húsz nyelven, POI-hoz rendelt földrajzi ..."
Ha a tied nem Premium minősítésű, akkor ezért nincs benne a hangutasítás funkció, azaz a TTs hangmotor. -
DM43
őstag
válasz
Noninnyó #630 üzenetére
Idézet máshonnan:
A Sygic szoftverben a hangbeállításokat a “Beállítások/Értesítések és hangok” csoportban találja. Ott a “Hang utasítások” opciónak “zöldnek” (bekapcsolva) kell lennie. A másik hibalehetőség a hibás aktiválás, így csak a ingyenes mód működik, amiben nincs hangos navigáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét navigációs fronton erősíti kínálatát a WayteQ.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest