Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
attszil
tag
válasz Noninnyó #655 üzenetére
Sziasztok! Nekem új a gépem X995Max cserélték ünnepek közt az előzőt ami hibás volt. Ezt még utcán nem próbáltam de most, hogy minden letöltöttem és beállítottam a sima Sygic változatot mert ezt már évekkel ezelőtt megvettem a 17.2.25 verzióval itthon ülve mondja a Laura, hogy 100 m múlva forduljak majd balra. Ezek szerint akkor van, hogy működik a hangos utasítások? Vagy félre értettem valamit abból amit írtatok?
13T pro
-
mekker
őstag
válasz Noninnyó #641 üzenetére
Ez csak tipikus kerülőválasz, ennyi erővel már modhatott is volna valamit.
Én is ezen a verzión vagyok, csak előtte nem volt frissítve kb. 2 hónapig - előtte régebbi térképfájlok és más kereső volt. 5"-os, és ment előtte.
Én azt javaslom, hogy töltsd le Playből a Google TTS-ét ('Google Szövegfelolvasó'), és az Android nyelvi beállításainál kapcsold be a szövegfelolvasó funkciónál, illetve töltsd le hozzá a magyar nyelvet. Sygic-nál ezután állítsd be erre a hangot (System).Robotosabb a hangja, mint a Laurának, de cserébe tudja az utcaneveket is, és 99%, hogy működni fog.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Upo
addikt
válasz Noninnyó #630 üzenetére
Ennyire virágbolti még a beidegződés mindenkinek? Megvetted, írj a sygic supportnak. A voucher edition is beszél, csak egy főverzióval a fullos mögött jár. Play értékelésben más is írta hogy nem beszél.
Gondolom ezeken túl vagy:
[link]
[link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
wihar123
aktív tag
válasz Noninnyó #632 üzenetére
Sziasztok!
Javaslom vedd elő a kapott kézikönyvet és ellenőrizd, mert nekem is az a gyanún, hogy bár aktiválós a szoftver (gondolom az élettartam frissítés miatt), mégis az ingyenes kategóriába tartozik, ezért nincs benne a TTs hangmotor, ami a hangbemondást teszi lehetővé.
Szerintem még kicserélhető, esetleg kódcserével, némi ráfizetéssel és fullos lesz.A WayteQ, pl. a Sygic 3D EU-t így hirdeti:
"...csomagban elérhető Sygic Voucher Edition egy prémium minőségű, pontról pontra útmutatást adó navigációs szoftver. Minőségi TomTom térképek a készülékén, illetve a memóriakártyán tárolva. Hangutasítások több, mint húsz nyelven, POI-hoz rendelt földrajzi ..."
Ha a tied nem Premium minősítésű, akkor ezért nincs benne a hangutasítás funkció, azaz a TTs hangmotor.[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
DM43
őstag
válasz Noninnyó #630 üzenetére
Idézet máshonnan:
A Sygic szoftverben a hangbeállításokat a “Beállítások/Értesítések és hangok” csoportban találja. Ott a “Hang utasítások” opciónak “zöldnek” (bekapcsolva) kell lennie. A másik hibalehetőség a hibás aktiválás, így csak a ingyenes mód működik, amiben nincs hangos navigáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest