Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Nekem nem kell bemutatni a kínai telefonokat (és az árakat), használtam vagy 20 félét (Xiaomi, Meizu, Honor, mindegyiket szerettem). Csak ugye a Samsung működési költségei jóval magasabbak pl. a Xiaomi-énál (K+F, etc.), ők nem engedhetik meg maguknak, hogy nullszaldóval, vagy 4-5%-os árréssel dobják piacra a középkategóriás modelljeiket.
-
tixem
addikt
válasz
#65577472 #16 üzenetére
Redmi Note széria minden tekintetben teljesíti ezeket a feltételeket és nem 80 ezer. Egyedül az amoled hiányzik, van viszont nagyon jó ips. Az meg ugye szubjektív kinek melyik az etalon. Na de hagyjuk.
Viszont továbbra is. Az A7 ára biztos 120 ezer körül lesz, szolgáltatónál is. Az az ár már nem középkategória. Ez itt a probléma elsősorban.
-
törölt tag
Magyarországon a szolgáltatófüggő/független telefont vásárlók aránya nagyjából 80/20% (a legnagyobb jóindulattal is 70/30%), így mérvadóak a szolgáltatói árak. Egy A5 2016 nagyjából 80000 Ft-ért kapható, a telefont prémium anyaghasználat, kiváló összeszerelés, AMOLED kijelző és kellemes dizájn jellemzi. Nem akarlak megbántani, de ha ez szerinted túlárazott, akkor neked elmentek otthonról.
-
mjani1172
addikt
válasz
Dr.FantastiK #8 üzenetére
Mondanál ilyet?Jöhet több is.
-
törölt tag
"annyira életképtelen az egész"
"szolgáltatóknál biztos jól pörög"Saját magadat cáfolod meg egyik mondatról a másikra. Igen, a szolgáltatóknál jól pörög, egy A5 2016 80k alatt hazavihető, annyit bőven megér (használtam, nagyon jó telefon).
Az "A" széria egy kiváló középkategóriás termékcsalád.
-
tixem
addikt
Középkategória mi? 100+ ezerért, hogyne. Mi meg hülyék vagyunk. Ezt az A szériát sose értettem, nekem annyira életképtelen az egész. De szolgáltatóknál biztos jól pörög.
-
600700
senior tag
Nem rossz kozepkategoriaban.
-
Matada2.3
veterán
Ennyi erőből sehol sem kizárt az IP68...
Viszont, helyes, hozzák lejjebb a vízállóságot, hogy végre a középkategóriába is visszakerüljön ez a "feature".
-
Dr.FantastiK
őstag
ez is egy ujabb Meregdraga szar lessz !!!
120k -ert ? vicc kategoria !
..mas gyartonal sokkal komolyebb teljesitmenyt kapsz, +sokkal olcsbban.
-
kengyel
nagyúr
Egy jó kis középkategóriás telefon, és mellesleg nekem tetszik.
-
Szuper, lett tetszenek az A szériák. Picit lehetne nagyobb akkumulátor bennük.
-
zsoltti
senior tag
Ezek az A szériába szánt 16mpixeles kamerák, azok lehetnek ami a note5 be meg az s6-okba voltak?
-
Crafter32
őstag
Ez most poén, vagy csak úgy legyen mit írni?
--
Az A3 2017-ről nincs vkinek infója? Madaras Tescoban A3 2016 gyári garival csak 5000 forinttal drágább, mint neten bolti garis gsm boltokban. Tetszik a méret és minőségi ház. A5 már nagy az asszonynak és nekem is kenyelmetlen lenne hordani. A7 meg külön táskát igényelne. A5 - 7 ről egyre több a hír, de új A3-ról semmi
.
-
stutga
tag
<samsung:troll> Már úgy vizálló, hogy extrém hotermeléssel/lánggal elpárologtatja maga folott a vizet? </samsung:troll>
-
iNfAntRy
senior tag
Örvendetes, hogy kezd már a középkategóriában is alap lenni a 3GB ram, Full HD kijelző, 8 magos proci stb. Már csak az árban kellene kicsit lejjebb menni és jó vétel lesz a Phablet kedvelők körében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest