- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
igen, az SACD a master miatt jobb, viszont nekem volt szerencsem az SACD masterhez FLACban is utana tobb kiadvanynal es en az akkori setupommal (X-FI Elite + AKG K530LTD) nem hallottam kulonbseget, pedig kerestem. a Nine Inch Nails egy idoben egyebkent kiadta a cuccait mindenfele formatumon, a Slipbol pl a hivatalos 192/24 es a flac kozott en nem hallottam semmit, de igazabol az (akkori) mp3-320 es a flac kozott is minimalis volt a kulonbseg.
szerintem ez a hifizes fontos megallasi kriteriuma. en is tudnek cserelni, de a vilag osszes penze se lenne eleg.
(#745) CPT.Pirk : nekem is van agybadugos (jaybird x3), futni es edzeni hasznalom. celra tokeletes, kenyelmes, es amikor 30 fokban elkap a nyari zapor 10kmes tavon azt is tuleli, amit az itthoni fejesemmel nem probalnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest