Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
300ppi. A pixeleket akkor nem latod, ha adott tavolsagbol nezeg a kijelzot. Az adott tavolsagbol (10 inch) az ember szabad szemmel nem latja a pixeleket.
A 10 inch tavolsagot pedig egy atlag tavolsagnak vettek. Termeszetesen latod a pixeleket, ha 3 centirol egeted a retinadat a kijelzovel...Lehet az a hatar 450- sot akar 1.000.000 ppi is, ha egy bizonyos tavolsagbol nezed a kijelzot. Minnel nagyobb a ppi ertek, annal aprobbak a pixelek es igy kozelebbrol nezve mint 10 inch nem lathatoak a pixelek szabad szemmel.
Kerdes, hogy mennyire akarod kozelrol nezni a nagy kijelzos telefonod, mert a nagy ppi szam lehetove teszi, hogy kozelebbrol nezd a nagyobb kijelzot. Kerdes, hogy ennek van-e valami ertelme... Ezt sok gyartotol is meg lehetne kerdezni, akik csak a ppi novekedeset tartjak fontosnak...
-
macskea
őstag
Az én telefonom 328 ppi (biztos, mert most néztem meg, illetve a mondandóm helyes értékeléséhez azt is ki kell emelnem, hogy sem a készülék márkája sem a rajta futó OS nem képezi a vallási életem részét, naszóval...) és biztosíthatlak hogy most így hanyatt fekve tíz centire az arcomtól sem látszik egy árva pixel sem. Megnéztem a környezetemben élők telefonjainak ppi-it, amelyik készülék már fájdalmasan szar, az valahol 200 ppi alatt van, 250-300 meg az, ahol még kifejezetten látszik, de a mindennapi használatot nem teszi nettó szívássá. Szóval ez a 400+ téma igen messze van a valóságtól. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest