Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HalasKYO

aktív tag

Itt mindenki azt írja, hogy térjen vissza a régi start, hát a nagy sz@rt, meg a lóf@szt.
    Végre egy teljesen minimál fluid és használható oprendszer.
    De hogy meg is értsétek miért.
    Én is teljes mértékben "takarodjá innen a csempéddel, mi vagy te fürdőszoba, vagy oprendszer??" hozzá állással kezdtem.
    Aztán úgy gondoltam a kis T500 as lenovo-m egy fél hónapja nem volt bekapcsolva, alig használom, hát újrahúzom aztán jól megnézem magamnak egy a 8 ast...
    Elsőre hűű hááá pfujj...
    Aztán elkezdtem belakni.
    Gyors.. W7 hez képest nem kicsit.
    És végre egy oprendszer amiben RENDET LEHET TARTANI!
    Adott a "asztal" ahol semmi más nincs mint:
    "Felh fájlok, saját gép ikon, hálózat, lombtár és gyorsindítón egy Chrone, TC, PMC HC, Feladatkezelő (rendszeresen csekkolom mi mennyit eszik) és egy távoli asztal kapcsolat.

A Metro-ban vannak azok a szoftverek amiket használok.
    3ds Max, PS, stbstb, de csak a indítóikonok semmi sallang.

És ha rámegyek a minden alkalmazásra akkor van ott az "összes" amit eddig végig kellett túrni, ha valamit nem pakoltál ki asztalra EMIATT KÉNYELMES!

A gyors keresés tetszik, a összes alkalmazás listázását se sokszor használom miatta.

Ami viszont furcsa benne, hogy van egyfajta kettősség a rendszerben.
    Van klasszikus vezérlőpult, úgy ahogy az a W7 ben és XP-ben is. (jobbra húz beállítások, vezérlőpult.)
    Viszont sokminden egyszerűbben, butábban elérhető MetroUI-ból. ami szerintem annak aki ért is a géphez, tudja mit csináljon az msconfig-ban és hálózatnál cmd/ipconfig /all, nem pedig "JAJJJ nincs zinternettem....".
    Szóval igen ott én is néha téptem a hajam noha kopasz vagyok...
    Szóval nekem nagyon kezes , nagyon minimál a többit meg a jövő eldönti..
    Később valszeg írok egy Logout cikket róla.

Új hozzászólás Aktív témák