Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Glenda

addikt

válasz .tnm #68 üzenetére

Na, ennek a hozzászólásnak örülök, úgy látszik szépen is lehet véleményt cserélni, nem csak úgy, mint 5 hsz-sal fentebb. :R

Az UAC csak annyi, hogy 5 helyett 4 a default, az aero gesztusok igen, a sebesség természetes (az lenne a furcsa, ha ajánlott teljesítmény mellett az új rendszer lemaradtna, a memóriakezelés is ilyen, az indexelésről nem tudok nyilatkozni, a WDDM-ről sem, DX és IE pedig amúgy is mindig jön új Windows-zal.

"addig az volt a rutin, hogy minden mondat végén ctrl+s, mert bármikor fagyhat."
    Én ezt a Win2k-nál vettem észre, úgyhogy egyértelműen az NT kernel javára írnám, persze mivel előtte a 9x vonalat használtam, lehet az NT is az 5.0-s verziótól lett stabil, bár kétlem; pont annyira összeszedett és jövőbemutató, mint most az RT.

A Vista megvalósítása esélyes. Így is le voltak maradva, és még mindig negatívumként emlegetik az 5 éves különbséget a két rendszer között (holott ahogy te is mondtad, az xp sp 2 inkább volt új verzió). Talán nem véletlenül volt úgy Gates, mint Allchin utolsó Windows-za...

A ModernUI pedig fogyasztói eszközökre van. Valószínűleg mire nyugdíjazzák a desktopot átköltöznek a termelési szoftverek is. Az alapok láthatóak mondjuk a VS2012 kinézetén is. Szerintem ha kis lépésekben csinálják, fájdalommentes lesz.

Még annyi jutott eszembe, hogy a MS-nek egyszer már sikerült a kusza menürendszert elegánsan kiváltani, mégpedig az Office 2007-nél.

Új hozzászólás Aktív témák