Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
Na, ennek a hozzászólásnak örülök, úgy látszik szépen is lehet véleményt cserélni, nem csak úgy, mint 5 hsz-sal fentebb.
Az UAC csak annyi, hogy 5 helyett 4 a default, az aero gesztusok igen, a sebesség természetes (az lenne a furcsa, ha ajánlott teljesítmény mellett az új rendszer lemaradtna, a memóriakezelés is ilyen, az indexelésről nem tudok nyilatkozni, a WDDM-ről sem, DX és IE pedig amúgy is mindig jön új Windows-zal.
"addig az volt a rutin, hogy minden mondat végén ctrl+s, mert bármikor fagyhat."
Én ezt a Win2k-nál vettem észre, úgyhogy egyértelműen az NT kernel javára írnám, persze mivel előtte a 9x vonalat használtam, lehet az NT is az 5.0-s verziótól lett stabil, bár kétlem; pont annyira összeszedett és jövőbemutató, mint most az RT.A Vista megvalósítása esélyes. Így is le voltak maradva, és még mindig negatívumként emlegetik az 5 éves különbséget a két rendszer között (holott ahogy te is mondtad, az xp sp 2 inkább volt új verzió). Talán nem véletlenül volt úgy Gates, mint Allchin utolsó Windows-za...
A ModernUI pedig fogyasztói eszközökre van. Valószínűleg mire nyugdíjazzák a desktopot átköltöznek a termelési szoftverek is. Az alapok láthatóak mondjuk a VS2012 kinézetén is. Szerintem ha kis lépésekben csinálják, fájdalommentes lesz.
Még annyi jutott eszembe, hogy a MS-nek egyszer már sikerült a kusza menürendszert elegánsan kiváltani, mégpedig az Office 2007-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest