- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Hmm... Fincsi, de itt motoszkál bennem az a "de"! Hol a bökkenő? Keveset fogyaszt, kissebb hőtermelés ezáltal. Az ár eleinte tuti magas, ennyi lenne? Nem hiszem!
-
-
Peterson_
addikt
Köszönöm az újabb tanmesét arról hogy én hogy értettem a hozzászólásom, amit ráadásul a kollegáéra reagálva írtam.
Ti moziztatok be valamit, de tudom hogy megy ez, én sem ma kezdtem a fórumozást.
Általában elég hamar belátom ha nincs igazam.
Ezen kívül amit nem tudok tényként nem is úgy kezelem.
Értsd: véleményt írok.
De itt még csak nem is a cikkről megy a vita.
A stílussal van probléma.
Engedelmeddel én nem ásom magam sehova, de Ti csak adogassátok egymásnak a célszerszámot a felesleges trollkodással
Maradok tisztelettel. -
oalex
senior tag
Ne magyarázd már annyira a bizonyítványt. Mindenki átlát rajta, hiába csűrőd csavarod, hogy mit írtál és mit értettél. Sajnos/szerencsére nem hülye itt mindenki.
Ismerd el, hogy bemoziztad azt le van zárva. Mással is előfordul. A magyarázkodással csak mélyebbre ásod magad.Ez nem az első hír, hanem már a sorozat gyártás megkezdése híre. Az első hír az lett volna, mikor a tervezést/prototípus/tesztelés megkezdték bejelentették. Sorozat gyártás azt jelenti, hogy már folyamatosan adják is el (akár másik részlegnek vagy konkurensnek) és építi bele a delikvensekbe.
Hidd el, nem olyan a logisztikájuk, hogy még hónapokat áll valami raktárba. Ilyeneknél olyan fejlett just-in-time van, hogy tátva maradna a szád ha látnád. -
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz, jó vékony. 0.8 mm. Ejha
-
Peterson_
addikt
Önmagában annyit és nem többet mondtam, hogy a hírtől számítva el fog telni némi idő, mire a boltok polcaira kerül a cucc.
Hol említettem pketykát vagy mondjuk 2014-es, 15-ös megjelenést?
Komolyan ennek melyik része nem volt érthető?
De hagyjuk, nagyot mondtál Te is, gratulálok, de komolyan -
airmax_2.0
tag
Nekem ez azt mondja, hogy már nem csak a csúcskategóriás telefonokban és tabletekben lesz 2GB RAM, hanem a felső kategória aljára pozicionált eszközökben is...
így általánossá válhat az 1 GB a teljes középkategóriában... (Magyarul nem érdemes ez alatt készüléket vásárolni) Igazából kell is ennyi a normális működéshez...(amúgy lefogadom, hogy az s4-ben már ilyen 2 GB memória chip van...
)
-
-
Wa2x_
veterán
Már most elavult az S4
(#2) Peterson_: Persze csak trollkodtam, de sztem az S5-ben már vállalható lehet, ha nem előbb. (Note 3)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó megkezdte a jóval fürgébb, mégis alacsonyabb fogyasztású négy gigabites LPDDR3 operatív memóriák sorozatgyártását.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Magsafe töltő eladó
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest