- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
Quasi_modo #47 üzenetére
Nem hírből hallottam,z3c n és z2 n is tapasztaltam.Nem köpködök egyébként, a z3c t dicsérik, de a tények azok makacs dolgok. Mindkét ismerősöm nekem mutatta meg, hogy miért van ez,mert tudták, hogy ilyen telefonbuzi vagyok. A felbontását levettem és minden oké lett.
-
A cikk irja is , hogy a compact az 4,7 lesz teljesen korrekt meret. Nekem a fantaziamat az oldalso gombba epitett ujlenyomat olvaso csigazza fel. Nincs most elottem, hogy fog az majd vajon kinezni/mukodni
persze , ha lesz valmi egyaltalan a valosagban , ebbol a cikkbol...
-
mtcob
senior tag
C5 Ultra jó irány design terén, arra rámehetnének ahelyett hogy ötödjére is előjönnek ugyanazzal a külsővel, és csak az elvárható minimumot megütő hardveres előrelépéssel...
Z3C esetén mennyire súlyos ez a túlmelegedés? Ismerős pont készül egyet venni, nem örülne neki ha 10 percenként el kéne tennie a telefont...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
vicze
félisten
válasz
coldfirexx #45 üzenetére
Ezt csak a Sony tudja, meg a sok leakelő persze.
Mondjam azt hogy talán az se biztos, hogy Z5 lesz most?
Egy telefon bemutatnak azt kész, többit majd az IFA-n. -
-
vicze
félisten
válasz
Luck Dragon #43 üzenetére
Na arra én is nagyon kíváncsi vagyok.
-
Oldalsó bekapcsológombba épített ujjlenyomatleolvasóra kíváncsi vagyok hogy a valós mindennapokban menyire lesz használható. De várom nagyon.
-
blagolf
senior tag
Érdekes nekem a Z3 C mióta meg van (2104.11.28.) soha nem állt le a kamera, pedig kapott rendesen (pl.: rally futamot végig videóztam, fényképeztem) Hetente minimum egyszer fürdik is, és beázni sem ázik be. Hihetetlen.
-
ak76
senior tag
válasz
Tidzsimon #32 üzenetére
Még a 808 is jobb választás lenne,elég ha a Flex2 vagy a G4 közti különbségeket nézzük,a 810 nyilván erősebb a benchmarkokon,de ez a hétköznapi használat során nem jön át,a HC használatnál meg egyenesen hátrány,hogy a terheléssel arányosan csökkenti a teljesítményt a melegedés miatt.
-
Fejvadi
nagyúr
A villámgyors még nem jelenti azt, hogy jó is lesz. Meglátjuk.
-
ctvagyok
őstag
Hát remélem ott lesz az OIS és az IMX 240 amit lebegtettek. Talán megverik a konkurenciát. Ez már ráférne a Sony-ra.
Az s810-nél meg nincs jobb.
Igazából a Z5C jobban érdekel. Remélem FHD lesz. -
Halkow.
senior tag
Jöhet! A formavilágal szerintem nincs baj, inkább az ui-t kellene átszabni.
-
vicze
félisten
Egy nem bejelentett készülékről hogyan? Totál érdektelen a specifikáció amíg be nem jelentik. Ilyen hasra ütés baromságot bárki tud írni.
Arról én nem tehetek hogy a hülyesége "terjeszted". Ezeken röhögni kell egy jó és továbblépni.
A 820 elve 4 magos nem 8 és 3GHz-tól is elég messze lesz, a decemberi elérhetőségét meg se említem, de nem szeretnék végigmenni a hülyeségek során felesleges. A 4500-ös aksit is hiába várod. -
darkpower
aktív tag
Ebben teljesen igazad van, nagyon gáz az a jelenség. Sajnos Z3C esetén is adott, szerintem a Z5 is "megkapja".
Ami mondjuk nagyon érdekel,h a többi, szintén sony kamera modullal érkező telefon miért nem produkál ilyet...
Egyáltalán nem lesz nagy szám ez a Z5, kicsit javítgatnak rajta, de a WOW faktor nagyon nem lesz meg -
ak76
senior tag
válasz
darkpower #12 üzenetére
Kit érdekel a 20/30/100 csrillió megapixel,ha túlmelegedés miatt "a kamera alkalmazás sajnos leállt" c. üzenetekkel kápráztatja el az usert?
Itt van az asszony Z2-je,nem csinálna rossz képeket,csakhogy 10 perc Full Hd video,20-30 (vakuval kevesebb is elég) kép után feladja,kétszer is megjárta a szervizt (kritikátlan,pökhendi balkáni csürhe,inkább a pestis mint hogy még egyszer betegyem oda a lábamat),sose volt vízben pedig "vízálló",vigyázva van rá,Spigen tok,9H üvegfólia,stb stb,és egy kirándulást nem bírt végigfényképezni,fél óránként áll le a kamera app,a fentebbi hibajelentéssel.
A szerviz reakciója:ez ilyen,konstrukciós hiba,épp hogy azt nem mondja,"ezt beszoptad". -
-
CivicEsi
senior tag
Itt érdekes dolgokat írnak róla!
Sony Xperia Z5 Specifications:
RAM : 4 GB
Display : 5.5 inch screen and 4K Resolution
Processor : 3.2 GHz Octa Core 64bit Qualcomm Snapdragon 820, bár néhány helyen 810-et emlegetnek.
Primary Camera : 30 MP with G+ sensors
Front cameras : 10 MP with Face-Detection
Internal Storage Capacity : 128 GB
Battery : 4500 mAh battery with fast chargingHa ezek mind benne lesznek, szerintem nem várok majd/ nem veszem meg a OnePlus2-őt!
-
balazsfanni
csendes tag
Na az tényleg baromi jól néz ki!
-
Kékes525
félisten
válasz
balazsfanni #5 üzenetére
Az erőltetett változtatás, lásd Samsung Galaxy S6 Edge, rosszul is elsülhet. Kezd elveszni az újdonság varázsa.
-
balazsfanni
csendes tag
Nem az a baj, hogy rosszul néz ki, csak már lehetne valami más! Valami új benne
-
balaaazs
senior tag
Oldalsó bekapcsológombba épített ujjlenyomatleolvasó, jeee!
Remélem a compact megmarad 4.6 körüli méretnél.
-
roli543
őstag
Hozza majd a Z széria minőséget, se sajnos attól félek, hogy ugyanúgy fog ki nézni, mint a Z1em
-
Kékes525
félisten
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony már javában készül a berlini IFA-ra, és egy homályos képen a következő, fotózásra koncentráló csúcskészülékét is megmutatta.
- One mobilszolgáltatások
- PR-Telecom
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest