- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Képzeld, amikor az egyetemista kislány (nem a mercis pasis, az ösztöndíjas) az összespórolt pénzecskéjéből meg a szülei beledobott dellájából beviharzik megvenni az übercuki netbookot, mondjuk karácsonyra, mert csak arra van pénze, örül, hazamegy, kibontja és az fogadja, ami téged is. Mire rájön, hogy cisztás drályvert köll rátolni
Én egy ilyen trauma után inkább elhúznék krv@nak bánatomban suli mellé és vennék egy thinkpad-et, vagy egy air-t
.. mondjuk az én vagyok
-
Male
nagyúr
Jah, hát az már évtizedes dolog, hogy nem megy nekik... bár az Intel 740 pl nem lett volna rossz emlékeim szerint, csak az is bukott a driveren - bioson...
P.H.: A fene tudja... ha meg nincs az a mikor jön már az új, akkor meg az előző verzió is eladható.
Ebben a nagy ARM előretörésben azért nem vagyok biztos... egy ideje már ez megy, és most még tényleg jók is, de ahogy lépdelnek fel a teljesítményben és tudásban, úgy fogják elveszíteni az előnyüket teljesítmény / fogyasztás arányban. Persze ez erősen szerintem csak, amolyan megérzés. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem rég rossz, ha másolsz valamit, mert akkor csak annyira leszel képes, mint akitől másoltál. Az Intel IGP-jével még érdemes bevárni az Ivy-t. A Sandy jó előrelépés, de sok benne még az átgondolatlan rész, nem is támogat minden API-t.
(#58) Male: Az Intel korábbról is licencelt az NV-től, csak nem annyi szabadalmat, mint amennyihez hozzájutottak azzal a megegyezéssel.
-
Male
nagyúr
Pár évük? Alig több, mint 10 hónapja él a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest