- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
"Anno a "mikroszámítógépekre" (Az IBM-PC megjelenése előtt így hívták őket) is ezt mondták, illetve hasonlókat."
Igen, sokan nem láttak benne fantáziát... de ez nem jelent semmit az ARM-ra nézve. Nincs semmi összefüggés.
Majd 5 év múlva visszatérünk rá, addigra eldől melyikünknek volt igaza.
-
Male
nagyúr
Jah, hát az már évtizedes dolog, hogy nem megy nekik... bár az Intel 740 pl nem lett volna rossz emlékeim szerint, csak az is bukott a driveren - bioson...
P.H.: A fene tudja... ha meg nincs az a mikor jön már az új, akkor meg az előző verzió is eladható.
Ebben a nagy ARM előretörésben azért nem vagyok biztos... egy ideje már ez megy, és most még tényleg jók is, de ahogy lépdelnek fel a teljesítményben és tudásban, úgy fogják elveszíteni az előnyüket teljesítmény / fogyasztás arányban. Persze ez erősen szerintem csak, amolyan megérzés. -
Male
nagyúr
Azért ez az egy év faragható... egyrészt nem tudni hogy áll az utód, másrészt egy jókis paper launch is bevethető pár hónap időnyerésre.
Igen, ebben van valami. Erre már jól jöhet amúgy is a névváltás, és egyben elintézik akkor a mostani problémát is, eltűnik az Atom névvel.
-
Male
nagyúr
Végülis tolják lefelé a Pentium nevet évek óta (máig nem értem miért, hioszen eléggé jól csengett), de szerintem ennyi miatt nem kell kukázni az Atom márkanevet, csak ez a generáció fog "kiesni", és gyak. nem lesz eladás belőle.... a konkurencia meg piacot szerezhet, amit nehéz lesz visszaszerezni.
-
Male
nagyúr
Pár évük? Alig több, mint 10 hónapja él a dolog.
-
Male
nagyúr
Jaaa.... azthittem tudsz valami olyan feltételről, hogy X időpontig meglesz a hitelesített driver, ha nem, akkor pedig Y (jó nagy szám) kártérítést kell fizetniük, vagy ilyesmi. (Mondjuk valami ilyen valószínűleg van, mert az Intelnek teljes bukás a chip, ha nem készül el a driver.)
-
Male
nagyúr
"Itt már nem szabad hibázni, mivel az Imagination Technologies nemcsak a Cedar Trail platform életével játszik, hanem az Intellel kötött szerződéssel is."
Ezzel mire célzol? Talán kártérítést kell fizetniük, vagy csak szerződésbontás, vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest