- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
waterman_ #50 üzenetére
Najó, de ha neked fontos az a 10-25W, akkor utánanézel a dolognak, hogyan lehet kézzel csinálni a karinak 2D-s profilt, hogy te kézzel állítsd be a 2D-3D módot. Én ezt fogom csinálni a 4890-el, ott kis bütykölés -35W spórolás, igaz, ott 975Mhz-es a GDDR5, és a magon is lehet spórolni... [link]
Jó ez a GDDR5 amúgy, és ez a jelkalibrációt is jó dolognak tartom, csak sajnos egy a jelenleginél intelligensebb vezérlés kéne, hogy hatékonyan lehessen alkalmazni az órajelcsökkentést ezeknél a kariknál.. Arról nem is beszélve, hogy szerintem nem szabad a gyártónak úgy kiadni egy kártyát, hogy villog rajta néha a kép... Persze, az nem kizárt, hogy később megoldják, hogy villanás nélkül tudja magát kalibrálni a GDDR5.... De az nyilván sokkal drágább lenne, mint ez az elsőgenerációs GDDR5....Szerintem ez élhető kompromisszum ebben az árkategóriában....
Szerk: Muszáj neki tudtommal mindig új órajelhez beállítani. Mondjuk lehet megoldható lenne, hogy megjegyezze, vagy hogy ne villanjon közben...
De mint írtam, az már újgenerációs cucc lenne, nyilván drágábban...
(#59) korcsi: Ezt nem értem pontosan, hogy mire gondolsz... Amúgy igen, amit írtam órajelcsökkentés, az meg olyan 70% spórolás, szemben a 30%-al, négyzetes változás ide, vagy oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- OLED monitor topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest