Új hozzászólás Aktív témák
-
majszter99
tag
Aztaaa a 4 kamera utan megint egy ertelmetlen baromsag Nem egy hosszu tavra tervezett konstrukcio valoszinüleg, de "Time will tell"
-
Stabi83
senior tag
válasz majszter99 #1 üzenetére
Ha normálisan meg van csinálva akár tartós is lehet. Nekem tetszik
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
zsolt501
nagyúr
Hosszútávra tervezett telefon, na ne röhögtess, ma már sajnos eljutottunk oda, hogy alap a gyártók részéről, hogy olyan telefonokat gyártsanak amik jó ha kibírják a garancia idejüket komolyabb meghibásodás nélkül, ismerős Samsung A5-ös telefonja már 3x volt a szervizben, és még most sem jó, de több hasonló esetet tudok a környezetemben sajnos.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
hogabesz
aktív tag
Engem érdekelne a dolog. Nincs rajta noccs és mivel sosem szelfizek, ezért ha lenne olyan lehetőség, hogy lefixálom és nem fog csúszkálni - természetesen egy hátoldali FP szenzorral - akkor nekem ez lenne a tökéletes telefon.
-
dilajoska1
őstag
Igen. Annak idején a Nokiának, Samsungnak, Lg-nek ....... is volt hasonló megoldása még a nyomogóbos telefonok idejében és én láttam olyat ami a mai napig normálisan működik. Ráadásul itt kisebb a mozgástér mint egy teljes billentyűzetnél.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
veterán
Wow. Egész jó. Olyan BlackBerry-s. Nekem tetszik ez a fajta megoldás.
HARLEY-DAVIDSON
-
fornettisuti
veterán
Lehet lemaradtam, de nem emlékszem, hogy lett volna Magic 1.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
PowerBuldog
veterán
FindX copy-paste?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
senior tag
Szilikon tok rá, és már nincs is csúszkálás, ugyan ezen gondolkoztam
Ez egy egész tisztességes alternatíva lehet az új OnePlus-szam szemben, kár, hogy ez pont egy nappal később jön, mint a 6T, így vagy lemaradok az Early Bird-ről, vagy nem tudom megnézni igazán, hogy ez mit tud
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Kokzor
aktív tag
válasz fornettisuti #8 üzenetére
Volt, de talán csak Ázsiában. [link]
-
Baggins86
aktív tag
Gyere Kicsim a papához
-
Béééla
őstag
Szenzációs, csak cseréljék meg a csúszás irányát és tegyenek egy qwerty-t a kicsusszanó részre.
Bélabá
-
hemaka
nagyúr
Noccs helyett kicsit tulzonak erzem, de majd meglatjuk mennyire lesz okes.
-
ripla
addikt
Egy újabb hibalehetőség, nem beszélve a porrol és mocsokról, ami majd megül a csúszkán. Nem kell.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem tetszik, kíváncsi leszek rá.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
judas13
addikt
Mi Mix 3 /elvileg/ okt.15-én beelőzi majd ugyanezzel az évtizedes és most újra feltalált,világmegváltó, csúsztahatós megoldással.
Mindegy legalább nem lesz Noccss!
--------------------------
riplaTízéves Samum a mai napig hibátlanul működik ezzel a megoldással csillió nyitás-csukás után is (az aksi miatt a teló már sajna nem használható) Persze aztóta sokat zuhant a minőség használati idő szempontjából az is tény.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
senior tag
Ugyan ezen a véleményen vagyok, a csúsztatható telefonok vállalható idő alatt elérték azt a szintet, hogy nem koptak szét a zsanérok, nem kezdett el lötyögni az első-felső rész egymáshoz képest - ezt a technikát nem annyira nagy kihívás átvenni, pláne, hogy itt csak egy 6-8 mm-es rész mozog, nem pedig 4-5 cm.
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
hombre[EU]
veterán
Miért nem csinálnak egy mobilt elōlapi kamera nélkül? Szerintem nagyon sokan nem szelfiznek. Én felárral is venném,ha teljes display lenne
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
balgab84
aktív tag
Sajnos elkoszolodik egy ido utan....
-
judas13
addikt
válasz zolomon17 #19 üzenetére
Egyetértek!!
-------
DDA40X
Nem hiszem, hogy ez lett volna jellemző mint ami veled történt régen. Én nem emlékszem, hogy bárkinek is megmakkant volna ismerősök körében - pláne ennyi idő alatt . a mechanika...de most, hogy beszéltünk kivettem a dobozból és ki majd be csuktam párszór, mint a vaj
De nagyon várom, hogy ezek a mostani anyaghasználat mellett hogyan is fognak majd hosszabb távon szerepelni. Én beváltanék rájuk így látatlanban is most úgy érzem.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Sebhelyes
senior tag
válasz gabikiraly2 #5 üzenetére
Nekem meg N80-am volt, már újonnan lötyögött a slidere.
-
pusszycat
nagyúr
Mi Mix 3 te vagy az?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
peti85
senior tag
Nekem LG KF510 volt (megvan még mindig). 4 évig használtam, ma is tökéletes a mechanikája. Pedig sokszor csak a kezembe volt és azzal játszottam, hogy ki-be nyitogattam, olyan jó érzés volt azt a rugós mechanikát használni amit beépítettek. Nagyon szerettem azt a telefont. Full fém ház és üveg előlap.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
pusszycat
nagyúr
Az lesz. Itt már a márkahűség dönti el ki melyiket választja.
peti85 @: Samsung D600 elpusztíthatatlan csak az akkuja volt gyenguska.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
SkyLine3000
addikt
Nem kell noccs meg 1mm-es káva és akkor nem kell ilyen hülyeségekkel kínlódni...
-
Aryon87
félisten
Na végre egy igazi érdekesség. Tetszik, kíváncsian várom a megjelenését.
Nekem a Sony Ericcson W580i a mai napig működőképes (leszámítva a kijelző időszakos vibrálását és a hangszóró megszakadását ha nyomva van a gomb és fél napos akksiját), a csúszka se nem akad, se nem nyekereg, stabilan tartja magát
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
Anyámnak is vmilyen régebbi (néhány éves), szétcsúsztathatós Samu telója van és hibátlan.
-
<Adamsky>
nagyúr
Újabb baromság csak azért, hogy elérjük a "tökéletes telefont", ami úgy néz ki mint egy kijelző. De, miért is? És, ha egyszer ez megtörténik, akkor nem fog minden telefon tök ugyanúgy kinézni?
Egyébként tegyük fel, hogy időtálló. Nem fog lötyögni, stb. Akkor is "felezi" a telefont csak két dolgot említenék, aminek az elhelyezése így hatványozottan nehezebb: akkumulátor és kamera.
Szóval szo*atjuk itt magunkat a "nemes cél" érdekében, vagy ha úgy tetszik nemlétező problémára generálunk hajmeresztő megoldásokat. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Baggins86 #42 üzenetére
"Te divatkiegészítőnek veszed vagy használati tárgynak?" - nem, de azért régebben még néztek ki valahogy a telefonok. Egyiknek-másiknak voltak ismertető jegyei.
Ja, és itt a PH!-n is állandóan megy a nyavalygás, hogy "ez ugyanolyan. mint amaz", vagy "tiszta .... copy". Hááát, most marad majd a hátlap, amin kiélhetik a dizájnerek a vágyaikat
De, ez egyébként is csak az egyik fele a dolognak. A másik, hogy folyamatos kompromisszumokat kötünk azért, hogy meg legyen a hőn áhított "faltól-falig" kijelző. Ez a csúsztathatós megoldás, vagy éppen a motoros szelfi kamera ékes példája ennek. Vannak gyártók persze akik - egyelőre legalábbis - ellen tudnak állni a hülyeség cunaminak (pl. Samsung). A kérdés csupán, meddig?(#43) wesder
Nyugodtan írd, hogy "Atyaúristen". Semmi szükség a menőzésre.
Egyébként van konkrét hozzáfűzni valód is a témához? -
Wesder
félisten
válasz <Adamsky> #44 üzenetére
Szimplàn csak butasàgnak tartom hogy szerinted ez egy rossz koncepció. Ebbe is belemegy 4K akku, és így nem kell Notch sem. Az egyediség legyen a gyàrtók gobdja.
Akinek meg nem kell az előlapi kamera az dob rà egy tokot és nem nyitogatja.Nekem egyébként a Nex megoldàsa tetszik legjobban.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ebbe is belemegy 4K akku ... "
Igen, ezt hol írták? De, még ha így is van, akkor a szétcsúsztatható mechanika elhagyásával könnyen lehet, hogy akár 4300 mAh-s is lehetne ...
És, ott van még a kamera kérdés. Vajon mi fér bele a "felezett" vastagságba, akkor, amikor egyébként minden második telefonon "dudor" kamera van?"Nekem egyébként a Nex megoldàsa tetszik legjobban."
Igen, az nekem is jobban tetszik, ha már "muszáj" a keskeny káva. -
pászka
tag
Nekem tetszik főleg úgy hogy már 4 éve honoros vagyok. Most 8-ast nyúzok és remélem még lesz dual active mert akkor búcsúznom kell a márkától...
Egyébként már van ilyen szétcsúszatható telefon: https://www.oppo.com/en/smartphone-find_x/AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
Aryon87
félisten
válasz Energie X #53 üzenetére
Van egy másik változata, az ilyen kékeszöld színű volt és fekete házzal. Ennek a narancsosnak volt egy fehér házas verziója. Nekem a Telekomtól volt a képen látható színben
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
icp1970
senior tag
Nagyon dögös
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs