Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Nagyon dögös
-
-
-
-
pászka
tag
Nekem tetszik főleg úgy hogy már 4 éve honoros vagyok. Most 8-ast nyúzok és remélem még lesz dual active mert akkor búcsúznom kell a márkától...
Egyébként már van ilyen szétcsúszatható telefon: https://www.oppo.com/en/smartphone-find_x/ -
<Adamsky>
nagyúr
"Ebbe is belemegy 4K akku ... "
Igen, ezt hol írták? De, még ha így is van, akkor a szétcsúsztatható mechanika elhagyásával könnyen lehet, hogy akár 4300 mAh-s is lehetne ...
És, ott van még a kamera kérdés. Vajon mi fér bele a "felezett" vastagságba, akkor, amikor egyébként minden második telefonon "dudor" kamera van?"Nekem egyébként a Nex megoldàsa tetszik legjobban."
Igen, az nekem is jobban tetszik, ha már "muszáj" a keskeny káva. -
Wesder
titán
válasz
<Adamsky> #44 üzenetére
Szimplàn csak butasàgnak tartom hogy szerinted ez egy rossz koncepció. Ebbe is belemegy 4K akku, és így nem kell Notch sem. Az egyediség legyen a gyàrtók gobdja.
Akinek meg nem kell az előlapi kamera az dob rà egy tokot és nem nyitogatja.Nekem egyébként a Nex megoldàsa tetszik legjobban.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Baggins86 #42 üzenetére
"Te divatkiegészítőnek veszed vagy használati tárgynak?" - nem, de azért régebben még néztek ki valahogy a telefonok. Egyiknek-másiknak voltak ismertető jegyei.
Ja, és itt a PH!-n is állandóan megy a nyavalygás, hogy "ez ugyanolyan. mint amaz", vagy "tiszta .... copy". Hááát, most marad majd a hátlap, amin kiélhetik a dizájnerek a vágyaikat
De, ez egyébként is csak az egyik fele a dolognak. A másik, hogy folyamatos kompromisszumokat kötünk azért, hogy meg legyen a hőn áhított "faltól-falig" kijelző. Ez a csúsztathatós megoldás, vagy éppen a motoros szelfi kamera ékes példája ennek. Vannak gyártók persze akik - egyelőre legalábbis - ellen tudnak állni a hülyeség cunaminak (pl. Samsung). A kérdés csupán, meddig?(#43) wesder
Nyugodtan írd, hogy "Atyaúristen". Semmi szükség a menőzésre.
Egyébként van konkrét hozzáfűzni valód is a témához? -
-
<Adamsky>
nagyúr
Újabb baromság csak azért, hogy elérjük a "tökéletes telefont", ami úgy néz ki mint egy kijelző. De, miért is? És, ha egyszer ez megtörténik, akkor nem fog minden telefon tök ugyanúgy kinézni?
Egyébként tegyük fel, hogy időtálló. Nem fog lötyögni, stb. Akkor is "felezi" a telefont csak két dolgot említenék, aminek az elhelyezése így hatványozottan nehezebb: akkumulátor és kamera.
Szóval szo*atjuk itt magunkat a "nemes cél" érdekében, vagy ha úgy tetszik nemlétező problémára generálunk hajmeresztő megoldásokat. -
SkyLine3000
addikt
Anyámnak is vmilyen régebbi (néhány éves), szétcsúsztathatós Samu telója van és hibátlan.
-
Aryon87
félisten
Na végre egy igazi érdekesség. Tetszik, kíváncsian várom a megjelenését.
Nekem a Sony Ericcson W580i a mai napig működőképes (leszámítva a kijelző időszakos vibrálását és a hangszóró megszakadását ha nyomva van a gomb és fél napos akksiját), a csúszka se nem akad, se nem nyekereg, stabilan tartja magát
-
SkyLine3000
addikt
Nem kell noccs meg 1mm-es káva és akkor nem kell ilyen hülyeségekkel kínlódni...
-
-
-
peti85
senior tag
Nekem LG KF510 volt (megvan még mindig). 4 évig használtam, ma is tökéletes a mechanikája. Pedig sokszor csak a kezembe volt és azzal játszottam, hogy ki-be nyitogattam, olyan jó érzés volt azt a rugós mechanikát használni amit beépítettek. Nagyon szerettem azt a telefont. Full fém ház és üveg előlap.
-
Mi Mix 3 te vagy az?
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
gabikiraly2 #5 üzenetére
Nekem meg N80-am volt, már újonnan lötyögött a slidere.
-
judas13
addikt
válasz
zolomon17 #19 üzenetére
Egyetértek!!
-------
DDA40X
Nem hiszem, hogy ez lett volna jellemző mint ami veled történt régen. Én nem emlékszem, hogy bárkinek is megmakkant volna ismerősök körében - pláne ennyi idő alatt . a mechanika...de most, hogy beszéltünk kivettem a dobozból és ki majd be csuktam párszór, mint a vaj
De nagyon várom, hogy ezek a mostani anyaghasználat mellett hogyan is fognak majd hosszabb távon szerepelni. Én beváltanék rájuk így látatlanban is most úgy érzem. -
balgab84
aktív tag
Sajnos elkoszolodik egy ido utan....
-
hombre[EU]
veterán
Miért nem csinálnak egy mobilt elōlapi kamera nélkül? Szerintem nagyon sokan nem szelfiznek. Én felárral is venném,ha teljes display lenne
-
Ugyan ezen a véleményen vagyok, a csúsztatható telefonok vállalható idő alatt elérték azt a szintet, hogy nem koptak szét a zsanérok, nem kezdett el lötyögni az első-felső rész egymáshoz képest - ezt a technikát nem annyira nagy kihívás átvenni, pláne, hogy itt csak egy 6-8 mm-es rész mozog, nem pedig 4-5 cm.
-
judas13
addikt
Mi Mix 3 /elvileg/ okt.15-én beelőzi majd ugyanezzel az évtizedes és most újra feltalált,világmegváltó, csúsztahatós megoldással.
Mindegy legalább nem lesz Noccss!
--------------------------
riplaTízéves Samum a mai napig hibátlanul működik ezzel a megoldással csillió nyitás-csukás után is (az aksi miatt a teló már sajna nem használható) Persze aztóta sokat zuhant a minőség használati idő szempontjából az is tény.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem tetszik, kíváncsi leszek rá.
-
ripla
addikt
Egy újabb hibalehetőség, nem beszélve a porrol és mocsokról, ami majd megül a csúszkán. Nem kell.
-
hemaka
nagyúr
Noccs helyett kicsit tulzonak erzem, de majd meglatjuk mennyire lesz okes.
-
Béééla
őstag
Szenzációs, csak cseréljék meg a csúszás irányát és tegyenek egy qwerty-t a kicsusszanó részre.
-
Baggins86
aktív tag
Gyere Kicsim a papához
-
Kokzor
aktív tag
válasz
fornettisuti #8 üzenetére
Volt, de talán csak Ázsiában. [link]
-
Szilikon tok rá, és már nincs is csúszkálás, ugyan ezen gondolkoztam
Ez egy egész tisztességes alternatíva lehet az új OnePlus-szam szemben, kár, hogy ez pont egy nappal később jön, mint a 6T, így vagy lemaradok az Early Bird-ről, vagy nem tudom megnézni igazán, hogy ez mit tud
-
PowerBuldog
veterán
FindX copy-paste?
-
fornettisuti
veterán
Lehet lemaradtam, de nem emlékszem, hogy lett volna Magic 1.
-
Wow. Egész jó. Olyan BlackBerry-s. Nekem tetszik ez a fajta megoldás.
-
dilajoska1
őstag
válasz
majszter99 #1 üzenetére
Igen. Annak idején a Nokiának, Samsungnak, Lg-nek ....... is volt hasonló megoldása még a nyomogóbos telefonok idejében és én láttam olyat ami a mai napig normálisan működik. Ráadásul itt kisebb a mozgástér mint egy teljes billentyűzetnél.
-
hogabesz
aktív tag
Engem érdekelne a dolog. Nincs rajta noccs és mivel sosem szelfizek, ezért ha lenne olyan lehetőség, hogy lefixálom és nem fog csúszkálni - természetesen egy hátoldali FP szenzorral - akkor nekem ez lenne a tökéletes telefon.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
majszter99 #1 üzenetére
Hosszútávra tervezett telefon, na ne röhögtess, ma már sajnos eljutottunk oda, hogy alap a gyártók részéről, hogy olyan telefonokat gyártsanak amik jó ha kibírják a garancia idejüket komolyabb meghibásodás nélkül, ismerős Samsung A5-ös telefonja már 3x volt a szervizben, és még most sem jó, de több hasonló esetet tudok a környezetemben sajnos.
-
Stabi83
senior tag
válasz
majszter99 #1 üzenetére
Ha normálisan meg van csinálva akár tartós is lehet. Nekem tetszik
-
majszter99
tag
Aztaaa a 4 kamera utan megint egy ertelmetlen baromsag
Nem egy hosszu tavra tervezett konstrukcio valoszinüleg, de "Time will tell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az október 31-én befutó különlegesség mozgóképen is jól mutat.
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BMW topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest