Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
Pedig sajnos a múltból élünk mert mint látod a múlt tanulságai után nem ruháznèk be újra lg-be.
Igen volt az s3-nàl hiba! De gondolom elolvastad a kommentem és láttad hogy személy szerint én a note 2-es tapasztalatomat irom!
Am másik pedig amit tisztázni kell úgy látom az pedig az hogy engem az húzott fel hogy 1 hónapja mutatták be az s4-et és hogy miket fog tudni erre lg-ék gyorsan be rendelték a szoftver fejlesztő mérnököket oda láncolták őket az asztalhoz, elrabolták a családjaikat és azt mondták nekik hogy vagy megcsinàlják ezt a videó elnézek meg áll a lejátszás meg fényképezzünk 2 kamerával vagy oda a családjuk
Na kicsit túloztam de amilyen gyorsan megcsinálták ki tudja. -
Djatis
senior tag
Lehet felre értettél! Én a minőség alatt azt értettem hogy félve használom a note 2-őt és semmi nyűgje nem volt idáig ráadásul akkorát esett mint az állat és azon kívül hogy a keret leverödött plusz lett két karc a kijelzőn semmi baja nem lett!!!!
Na nekem ez a minőség!
Apple és a minőség pedig nem helytálló egy mondatban mikor egy 200+os telefont kiadnak térerő problémával vagy éppen kopó kerettel! -
Djatis
senior tag
Nekem volt LG-m is de szerintem akkora hulladék hogy kifejezni nem tudom.
Am másik meg hogy lehet a Samsung másolt de legalább minőségi telefonokat gyárt!
Frissítést nem tudnak időben kidani ez a kisebbik baj de hogy 2 optimus 3d-ből mind a kettő szar volt ami nálam járt az már gáz. Az lg már nem tud telefont csinálni! -
Djatis
senior tag
De egy gusztustalan ez az LG, pofátlanul másol ez valami hihetetlen és micsoda véletlen hogy még gyorsan az S4 megjelenése előtt kidobták az "új" funkciókat tartalmazó frissítést.
Remélem tele lesz buggal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest