Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
korogyi
csendes tag
Csak szerintem szerencsétlen név az h WinPad? Ha nem tudnám miről van szó, azt hinném Windowsos...

-
^Clown
addikt
Hát, szerintem 110K-ért ez drága, az iPad1-et nagyjából ennyiért meg lehet venni.
-
tsii_H
tag
hihetetlen randa az az msi felirat...
-
CSiPet2
tag
Amikor megjelent az android, akkor is mindenki ezt hajtotta. Most ott tartunk, hogy több android van USA-ban, mint apple... És ez hamarosan az egész világon így lesz. Lehet, hogy az apple volt előbb, de az andoid a "jobb" (látva a trendeket).
Úgyhogy lehet másolónak tartani az androidot, de a google a saját területén verte meg az iphone-t, idén vagy max jövőre megveri az ipad-et is. -
talamasca
senior tag
2011: Year of the iPad copycats!

-
cabal
tag
Amúgy mondja a videóban, hogy az év közepén vezetik be Európában.
-
Rickazoid
addikt
De mondják benne, hogy a sorozatgyártás már a Honeycombbal fog történni.
Egyébként a forgatást kapcsoló csúszka jó ötlet, a mimiUSB-t viszont nem értem, nem kötelező már a microUSB ilyen eszközökön? Viszont az USB dicséretes, már ha rendes OTG-ről van szó, gondolom más miatt nem kerülne rá.
-
amanoba
őstag
igen csak még a videón 2.2 van, és az is laggol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest