- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #222 üzenetére
Én sem, egyébként rajta lett hagyva a Win7 is. Ha más nem akkor marad az, 8 éves átlagéletkorú alkatrészek esetén nem tragédia.
Az i7-es főgépen jók a benyomásaim a sebességet illetően, igaz, még nincs lelakva a rendszer 3 nap alatt.
-
snecy20
nagyúr
4GB RAM, C2D E8400, régebbi sata HDD és alaplapi vga társaságában nem muzsikál valami fényesen a Win10. SSD-vel jó lenne, de nem tudtam az alaplapban életre kelteni két SSD-ből egyet sem. Szóval iylen kategóriájú gépre jobb ha marad a Windows 7...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Feri1977 #208 üzenetére
Azért ez nagyban függ az adott hardverkörnyezettől. Én is gyorsabbnak érzem a desktop-műveleteknél, játékok alatt mondjuk pont lassabb eddig pár százalékkal, és már kaptam szabálytalan művelet miatt leállós hibaüzenetet is, ami Win8.1 alatt két év alatt sem fordullt elő. Szóval nem nagyon lehet még általános igazságokat kijelenteni.
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
Nem sok értelme van hosszú távon WIN7-nél ledekkolni, még kb. két év és a friss játékok rendszerkövetelményéből ki is veszik. Amúgy ez valami rejtélyes miszticizmus lehet, hogy a Windows 7 annyira überfasza, én valahogy nem tapasztaltam.
Win8.1 ellenében eszembe nem jutna felrakni egy 6 éves oprendszert 2015-ben.
-
snecy20
nagyúr
Találkozott már olyannal valaki, hogy jogtiszta Windows 10 telepítés után malware-ek tucatjai lepik el a gépet azonnali internetre csatlakozás után? Malwarebytes nem győzi leirtani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest