- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
kleinguru #171 üzenetére
Igazad lenne, ha az MS nem állítaná hogy az összes 7/8/8.1-et támogató gép elviszi a 10-est
Nekem is azt írta hogy az összes programom kompatibilis, nincsenek driver hibák, gyakorlatilag meg de.
Nincs ezzel semmi gond, senki nem várja el hogy p2-esen is fusson mint az álom, csak akkor nem kell kamu marketingbullshitet nyomni, és ezzel letuszkolni a frissítést mindenki torkán.
-
sarpba
csendes tag
válasz
kleinguru #166 üzenetére
Lenovo Y570. A drivereket magának húzta fel, nem csináltam vele semmit. Intel és Nvidia GPU is van venne, de valóban a fő komponensek jellemzően az inteltől vannak benne. (Core i5 2430, Intel HM65 chipset, Intel HD 3000/Nvidia GT 555M VGA, Intel wifi link 1000 BGN, etcetc...)
Szóval mégegyszer, drivereket és egyébként semmi egyebet nem telepítettem, egy az egyben a jól működő win7-em frissítettem. Kellett volna egyesével keresgélnem az összes rendszerelemhez win10 drivert? Csodálkoznék, ha lenne mindenhez. Mindenesetre telepítés után a cpu ugyan nem volt meghajta, pár százalékon mozgott, de nagyon melegedett a gép valamitől, és ahogy írtam a gép fogyasztása is megnőtt, nem picit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest