- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Komolyan mondom ha megjelenik egy érintős teló egyből mindenki az iPhone-t hozza fel?!
Valami újat nem tudtok már?
Alig várom már, hogy tényleg kijöjjenek az érintős Nokiák és még több érintős Samsung azt majd jó lenyomják az iPhon-t, mert már kezd elegem lenni, hogy a csaból is iPhone folyik. -
hola_bola
csendes tag
Melléfogtál! A barátnőm az én tanácsomra kapott touchot, és az egyik legjobb barátomnak van iPhoneja is. Mindkettőt elég sokat látom, az előbbi rendszeresen használom is. Kurva jók, nem vitás, de valljuk be, háromnegyed év az háromnegyed év. Még Applenél is. Negyed év múlva ráncfelvarrás, fogadunk? iPodokat is kábé évente újítanak.
És azt mondom, unalmas már, hogy kijön egy vadiúj érintőkijelzős, és mindenki egyből iPhone-ozik (ajaj, körbevertem magam, én is azon vitatkozom...). Miért nem Armanizik, meg Viewtyzik? Ez a Samsung azokkal lesz vetélytárs, nem az iPhone-nal. Amúgy, ha jobb, ha rosszabb, nem tartom értelmét már egy háromnegyedéves készülékkel összevetni a mostaniakat, mintahogy senki nem veti össze egy SE P1i-vel sem, pedig az is érintős...
Ja, és gyors a touch, meg az iPhone is, de egy - ez sem lassú, kettő - ott is vannak akadozások, pl amikor megnyitod a Safarit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest