- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Az a baj a mai világban, hogy mindenki aki írni - olvasni tud valamilyen szintén, és használja a guglit meg a wikit, az azt hiszi már mindenhez ért ...
Ez a fórumokon nagyon meglátszik manapság ...
Tök vicces, megint az android
Milyen jó lépés lett vona szövetkezni a Google-el, ingyen kapni egy olyan rendszert, ami után legrosszabb esetben 4-5 külön cégnek kell bődületes jogdíjat fizetni ...
Anno mikor bejelentették a Nokia MS házasságot ment a fikázás, ugyancsak android témában ... Már akkor leírtam (És nem csak én ... nálam okosabbak is ...) hogy az android lehet nagyon jó rendszer ... de nem BIZTONSÁGOS hosszútávú befektetés ...
És úgy néz ki igazam lesz ... Ha vérszemet kapnak a nagyok, akkor bizony a sok szuper 2 magos, amoledes csúcsgép fog számológépként végezni ...
Miért tenné a Nokia kizárólagossá az alkalmazásait WP7-en? Nem éri meg jobban, hogy a többi telefonvásárló is elkezdheti használni őket? Főleg ha fizet érte? Hisz lehet hogy a Nokia Maps ingyen lesz - előtelepítve a Nokiákon, más telefonra meg meg kell majd venni ...
Akinek tetsztenek majd ezek, azok lehet legközelebb Nokia telefont vesznek majd ...
Én nagyon bízom benne, hogy a S^3-ból majd tesznek át dolgokat ... amíg WP7-es telefont használtam nekem nagyon hiányzott pár teljesen alap dolog ... és bízom benne, hogy amit nem hoz a Mango, azt megoldják majd mire a WP7-es Nokiák megjelennek ...
Amit még nem értek az a "bonyolult" S^3-as menü és beállítások ... Nemtom, nekem nem tűnik annak ... lényegesen egyszerűbben kezelhető, mint pl: WP7-en ... Több helyen olvastam már ...
"Vérszegénység": ezt roppant künnyű házilag letesztelni ... rajzolj magadnak, egy műanyagdarabot, amiben van egy fém belsőrész, a tetején egy üveglappal, és a hátulján egy kis ajtó. Aztán gyártasd le valahogyan. Próbáld ki, aztán gyártass hozzá egy olyan gyársósort, ami képes ezt napi szinten nagy mennyiségben ugyanazon minőséggel prezentálni ...
Mivel itt nem beszélünk még elektronikáról, bevizsgálásokról, engedélyekről, stb ... kiváncsi vagyok mennyi időbe és pénzbe kerülne ...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest