Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz Barthezz2 #27 üzenetére

"javaslom látogasd meg orvosod, vagy gyógyszerészed.."
    "Had ne sajnáljalak már"
    "Mellesleg had fogadjak veled valamiben"

Vegyél vissza magadból haver. Olvasd el mégegyszer a saját hsz-odat, mennyire hangzik szimpatikusan, amiket írsz és amilyen reakciód van.Egyébként az egész hozzászólásod tipikusan támadó jellegű, nem is értelek. Fogadni meg nem kell, mert a hsz-omból egyértelműen kiderül bárki számára, hogy nem wp7-et használok. Az animáció sebességének megítéléséhez viszont azt hiszem bőven elég ha kipróbálom egy media markt-ban vagy megnézek teszteket pl. youtube-on, ehhez nem kell tulajdonosnak lenni.

"Persze ha nem volna, akkor meg szarszemét ms, mert annyira szar, hogy még animációt se tudnak beletenni.."

Ezeket a feltételezéseket meg fogalmam sincs, honnan veszed. Mármint, hogy az ember bele akar kötni dolgokba és azért ír véleményt a rendszer sebességéről??

"Az android bizonyára jobb, hogy még kétmagos vason is betud akadni"

Egy néha előforduló akadás más szerintem, mint egy állandóan jelenlévő animáció, ami lelassít. Egyébként senki sem írta, hogy jobb lenne az android, kvázi egy olyan dologra reagálsz, amit nem is mondtam.

"Mert sokmindent el lehet mondani róla, de hogy lassú, az az év poénja"

Akkor pláne vicces lehet számodra, hogy az utánunk következő hozzászólás is a sebességgel kapcsolatos. Tehát másnak is feltűnt ez és lenne igény arra, hogy ezen változtassanak - szerintem fognak is előbb-utóbb.

• Remus389

veterán

válasz Barthezz2 #27 üzenetére

különben lehetne azt is csináni hogy az animációkat meggyorsítják

mondjuk be lehetne állitani, slow, intermediate, fast, very fast

utóbbi esetében villámgyorsan átpördülnénk a csempék komáznám

Új hozzászólás Aktív témák