- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Barthezz2 #27 üzenetére
"javaslom látogasd meg orvosod, vagy gyógyszerészed.."
"Had ne sajnáljalak már"
"Mellesleg had fogadjak veled valamiben"Vegyél vissza magadból haver. Olvasd el mégegyszer a saját hsz-odat, mennyire hangzik szimpatikusan, amiket írsz és amilyen reakciód van.Egyébként az egész hozzászólásod tipikusan támadó jellegű, nem is értelek. Fogadni meg nem kell, mert a hsz-omból egyértelműen kiderül bárki számára, hogy nem wp7-et használok. Az animáció sebességének megítéléséhez viszont azt hiszem bőven elég ha kipróbálom egy media markt-ban vagy megnézek teszteket pl. youtube-on, ehhez nem kell tulajdonosnak lenni.
"Persze ha nem volna, akkor meg szarszemét ms, mert annyira szar, hogy még animációt se tudnak beletenni.."
Ezeket a feltételezéseket meg fogalmam sincs, honnan veszed. Mármint, hogy az ember bele akar kötni dolgokba és azért ír véleményt a rendszer sebességéről??
"Az android bizonyára jobb, hogy még kétmagos vason is betud akadni"
Egy néha előforduló akadás más szerintem, mint egy állandóan jelenlévő animáció, ami lelassít. Egyébként senki sem írta, hogy jobb lenne az android, kvázi egy olyan dologra reagálsz, amit nem is mondtam.
"Mert sokmindent el lehet mondani róla, de hogy lassú, az az év poénja"
Akkor pláne vicces lehet számodra, hogy az utánunk következő hozzászólás is a sebességgel kapcsolatos. Tehát másnak is feltűnt ez és lenne igény arra, hogy ezen változtassanak - szerintem fognak is előbb-utóbb.
-
tybsen
addikt
Na most megnéztem, az aktuális videókon is iszonyat lassan történnek a dolgok. Például itt: http://www.youtube.com/watch?v=VQ2sGcRZyME . Az illető kiválaszt valamit - hatásszünet - animáció - aztán jön amit akart. Ez elég nehezen szokható meg, mármint ha valaki korábban gyorsabb "történésekhez" volt szokva. Ezen miért nem lehet változtatni, nem értem.
-
tybsen
addikt
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz - eleinte is nagyon tetszettek a wp-s telefonok és még most is valahogy érdekelne a dolog. De éppen a múltkor is újra megnyomkodtam néhányat (omnia, trophy, hd7) és még ha nem is lenne az a sok megkötés, amiket tesztekben lehet olvasni, a szétanimált és számomra ezáltal túl lassú menü elég zavaró. Meg persze az androidos szabadság után ki tudja, mennyire szokható meg. Mindenesetre továbbra is nyitott szemmel figyelem, hátha mégis nagyon ütős lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest