Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smilen32
csendes tag
Sziasztok.
Nagy dilemmában vagyok, nagyon tetszik a 9300-as modell a T-mobilnál teljesen elérhető árban van azonban nem szeretnék szolgáltatót váltani..a vodás árak pedig nem nagyon nyerték el a tetszésemetezért a 8520-as néztem ki a vodánál. Nekem netezésre kellene a készülék itthon az asztali számítógépen is Wifivel netezek de már jó lenne valami hordozható cucc is, ezen kívül filmet néznék rajta...meg éri esetleg rááldoznom a 9300-re gy nagyobb összeget vagy nincs akkora különbség a két telefon között (felbontás, wifi stabilitása szempontjából) h megérje?
Köszi előre is. -
Embiman
csendes tag
A szétcsúsztathatósat Tiszaújvárosba csinálják
nagyon jol néz
pont ma fogtam is eggyet a kezembe
meg még azon kívül kb 5 blackberyt gyártunk
-
Ricardo
titán
Remélem elterjednek hazánkban (magán felhasználóknál) is a BB telefonok. Nagyon szépek, és a tudásuk is rendben, csak az áruk magas.
-
rizso
addikt
Na végre jönnek az új BB-k! Nem csak az enyém, de barátnőm szíve is megdobbant!
-
nightmare13
őstag
Jelentem, hogy 9300-t, alias Keplert a zalaegerszegi Flextronicsban szerelik, jelenleg egy 5000 főt foglalkoztató csarnokban. Onnan tudom, hogy én is ezt fogom csinálni, és nagyon-nagyon jól néznek ki ezek a telefonok.
-
amanoba
őstag
aztaqrva!
csodaszép a kagyló és a csuszkás is!
tiszta nyál lett itt minden! -
V B A
aktív tag
Ez a slider kell nekem.
-
Az a 9670 nagyon tetszik. Kagyló BB... elég furcsán hangzik számomra (tudom, hogy volt már ilyen), de nagyon bejön.
plus44:
Szerintem a BB érintős megoldása nagyon profi, ne is változtassák meg, ha lehet. -
benc3000
csendes tag
A 9800 egyesíti a Storm és a Bold jó dolgoait sokkal jobbak az arányai mint a Pré-nek kéne vmi hasonló Androidból is de ugyanilyen nagy kijelzővel
-
plus44
veterán
A 9800 még mindig tetszik, de nem értem meg, miért kell ez a, hozzáérek csak kijelöl, ha hozzáérek megint akkor lép be, vagy belép egyből, ha erősebben és kicsit hosszabb ideid nyomom.
-
skajwa
senior tag
A 9300-as elég műanyagosnak tűnik...de a 9800 nagyon komoly. Nem tudom miért van így de az amcsik nagyon korrektül össze tudják rakni a mobilokat. PL: motorola, apple...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három hivatalosan még be sem jelentett BlackBerry modellt kaptak lencsevégre, melyek között az első kagyló és az első érintőkijelzős csúszka is látható.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest