- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smilen32
csendes tag
Sziasztok.
Nagy dilemmában vagyok, nagyon tetszik a 9300-as modell a T-mobilnál teljesen elérhető árban van azonban nem szeretnék szolgáltatót váltani..a vodás árak pedig nem nagyon nyerték el a tetszésemet ezért a 8520-as néztem ki a vodánál. Nekem netezésre kellene a készülék itthon az asztali számítógépen is Wifivel netezek de már jó lenne valami hordozható cucc is, ezen kívül filmet néznék rajta...meg éri esetleg rááldoznom a 9300-re gy nagyobb összeget vagy nincs akkora különbség a két telefon között (felbontás, wifi stabilitása szempontjából) h megérje?
Köszi előre is. -
rizso
addikt
-
Embiman
csendes tag
A szétcsúsztathatósat Tiszaújvárosba csinálják nagyon jol néz pont ma fogtam is eggyet a kezembe
meg még azon kívül kb 5 blackberyt gyártunk
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Remélem elterjednek hazánkban (magán felhasználóknál) is a BB telefonok. Nagyon szépek, és a tudásuk is rendben, csak az áruk magas.
-
rizso
addikt
Na végre jönnek az új BB-k! Nem csak az enyém, de barátnőm szíve is megdobbant!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nightmare13
őstag
Jelentem, hogy 9300-t, alias Keplert a zalaegerszegi Flextronicsban szerelik, jelenleg egy 5000 főt foglalkoztató csarnokban. Onnan tudom, hogy én is ezt fogom csinálni, és nagyon-nagyon jól néznek ki ezek a telefonok.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
amanoba
őstag
aztaqrva!
csodaszép a kagyló és a csuszkás is!
tiszta nyál lett itt minden!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
V B A
aktív tag
Ez a slider kell nekem.
-
veterán
Az a 9670 nagyon tetszik. Kagyló BB... elég furcsán hangzik számomra (tudom, hogy volt már ilyen), de nagyon bejön.
plus44:
Szerintem a BB érintős megoldása nagyon profi, ne is változtassák meg, ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
benc3000
csendes tag
A 9800 egyesíti a Storm és a Bold jó dolgoait sokkal jobbak az arányai mint a Pré-nek kéne vmi hasonló Androidból is de ugyanilyen nagy kijelzővel
-
plus44
veterán
A 9800 még mindig tetszik, de nem értem meg, miért kell ez a, hozzáérek csak kijelöl, ha hozzáérek megint akkor lép be, vagy belép egyből, ha erősebben és kicsit hosszabb ideid nyomom.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
skajwa
senior tag
A 9300-as elég műanyagosnak tűnik...de a 9800 nagyon komoly. Nem tudom miért van így de az amcsik nagyon korrektül össze tudják rakni a mobilokat. PL: motorola, apple...
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Akvarisztika
- Peugeot, Citroën topik
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konteó topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest