- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus555D
csendes tag
válasz
Cyberpunk #141 üzenetére
Nem, hanem miért vegyek állítólagosan király Mac-et, hogy
ad 1. Intel gyártja bele a procit, illetve ugye az intel adja a plusz mag segítségével a remek videokártyát.
ad 2. húha hatalmas akku idő. Király nem az egyetlen. Én legalább, ha elcsesződne ki tudom magamnak cserélni és nem várok az Apple supportra, hogy egy hétig üljenek azon, hogy hol is van az akkumulátor.
ad 3. 256 GB ssd egy MacBook Pro-ban! Azta tudok rajta egy vagonnyi filmet tárolni, ha kell a vágáshoz ki tudok renderelni full hd-ban egy filmet! Ez az.
ad 4. Romlik valami cserélj gépet!
ad 5. fém ház, király nekem is fém házas gépeim vannak (tekintsünk el kérlek az ötvözet típusától
ad 6. Retina kijelző, retina kijelző, ugyan kérlek, ez inkább no comment.
ad 7. egy fasza megbízható PC-t sokkal jobb felszereltséggel, sokkal kevesebbért tudsz kapni. Ne részletezzük.Most ellenérvnek tuti fel fogod hozni, hogy az optimalizáció mérföldekkel jobb. Rendben kérlek játssz rajta. Használj CAD programokat, vágj rendes videót és ne fel a youtube-ra a 3 percces kis filmedet. Tudom egy notebook nem erre van, de utazás közben muszáj működnie rendesen, ezt egy Macen még soha nem tapasztaltam, illetve, de amikor a MAC még értékes gépeket gyártott és MACINTOSH-nak hívták. Jön majd az, hogy igen sokkalj jobb a support a MAC-nél, király, de eddig nem kellett szervízbe vinnem a gépem egyszer sem, ja mert elromlott valami két katt, vagy egy gyors diagnosztika és maximum egy óra múlva már tudtam folytatni a munkát. Fuss a géppel valami iStyle-ba, hogy nem működik, ok egy hét... király
Sorolhatnám még untalan, de nem fárasztalak vele, mert a MAC SOKKAL JOBB, igazad van, én kérek elnézést!Sorry az off topic miatt.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Cyberpunk #123 üzenetére
Egyetértek. Olyat nem lehet mondani, hogy szar az android. Maga a rendszer jó. Az, hogy a megvásárolt készüléken nem fut úgy ahogy kellene, az a telefon hibája. Érdekes én nem tapasztaltam semmilyen anomáliát és fagyást. Csak az a bosszantó, amikor nem felső kategóriás mobillal volt nekik a problémájuk, hanem kipróbál valami elavult alsó kategóriás készüléket és eldönti, hogy szar az android. Más lehetőség, hogy kap egy hibás készüléket ami elvileg jó lenne, de ő nem cserélteti hanem végig sírja az összes fórumot, hogy szar az android....mert ilyen ember is létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- BestBuy topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest