- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus555D #143 üzenetére
ad. 7.: mar tobbszor elohoztam a forumon a sztorit: tavaly nyar elejen kellett egy laptop. Meghataroztam minimumkovetelmenyeket, es a lehetseges gepek kozul a Macbook Pro volt a _legolcsobb_. (Dedikalt GPU, min. fHD IPS kijelzo, min. 16 GB RAM, min. 256G SSD). Windows hasznalok rajta altalaban.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Bandus555D #143 üzenetére
Más filozófia a kettő. A MacBook egy munkagép, erre van kihegyezve, nem játékokra. (Mint az okostelefonoknál a Blackberry.) Az OSX teljesen más világ, mint a Windows. Nem jobb, nem rosszabb, más. Ha neki bejött, miért ne használhatná? Ha neked nem, akkor miért használnád?
Különben is, most a Linux éve van, tessék arra váltani -
Bandus555D
csendes tag
válasz
Cyberpunk #141 üzenetére
Nem, hanem miért vegyek állítólagosan király Mac-et, hogy
ad 1. Intel gyártja bele a procit, illetve ugye az intel adja a plusz mag segítségével a remek videokártyát.
ad 2. húha hatalmas akku idő. Király nem az egyetlen. Én legalább, ha elcsesződne ki tudom magamnak cserélni és nem várok az Apple supportra, hogy egy hétig üljenek azon, hogy hol is van az akkumulátor.
ad 3. 256 GB ssd egy MacBook Pro-ban! Azta tudok rajta egy vagonnyi filmet tárolni, ha kell a vágáshoz ki tudok renderelni full hd-ban egy filmet! Ez az.
ad 4. Romlik valami cserélj gépet!
ad 5. fém ház, király nekem is fém házas gépeim vannak (tekintsünk el kérlek az ötvözet típusától
ad 6. Retina kijelző, retina kijelző, ugyan kérlek, ez inkább no comment.
ad 7. egy fasza megbízható PC-t sokkal jobb felszereltséggel, sokkal kevesebbért tudsz kapni. Ne részletezzük.Most ellenérvnek tuti fel fogod hozni, hogy az optimalizáció mérföldekkel jobb. Rendben kérlek játssz rajta. Használj CAD programokat, vágj rendes videót és ne fel a youtube-ra a 3 percces kis filmedet. Tudom egy notebook nem erre van, de utazás közben muszáj működnie rendesen, ezt egy Macen még soha nem tapasztaltam, illetve, de amikor a MAC még értékes gépeket gyártott és MACINTOSH-nak hívták. Jön majd az, hogy igen sokkalj jobb a support a MAC-nél, király, de eddig nem kellett szervízbe vinnem a gépem egyszer sem, ja mert elromlott valami két katt, vagy egy gyors diagnosztika és maximum egy óra múlva már tudtam folytatni a munkát. Fuss a géppel valami iStyle-ba, hogy nem működik, ok egy hét... király
Sorolhatnám még untalan, de nem fárasztalak vele, mert a MAC SOKKAL JOBB, igazad van, én kérek elnézést!Sorry az off topic miatt.
-
joey04
titán
milyen arcok tűnnek itt fel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Bandus555D #140 üzenetére
Aha tehát informatikai analfabéta vagyok, mert Mac-em van.
Csodás a logikád.
-
Touch-ko
őstag
`Veszel egy Apple-t a saját OS-ével, és a legújabb csúcskategóriás hardverrel. -> Minden játékot futtat akadás mentesen.`
-Itt van a problema.
Nem jatekoknal, hanem az alapveto, egyszeu hasznalatnal szaggat. Mint pl eleg sok esetben akar a gorgetesnel..
Nem az android a szar, hanem az optimalizacio, illetve a gyarto termeke.Ezt inkabb ugy mondanam, hogy veszel egy olcso gepet, aminel a Windows alap dolgai szaggatnak.
-
Bandus555D
csendes tag
Hát Hugom egy fél éve cserélte le a Desire-t, amit én is és Apa is használt. És mi nem kaptuk meg rá a 2.3-at. Elméletben nem mindegyik kapta meg. De ha jól tévedek az 2.1-el jött még. De ha ezt vesszük alapul egy iPhone sem bírja az oprendszer frissítést, egyszerű a válasz, hogy miért: vegyél újat, mert nem optimalizálják.
-
Szelley
senior tag
válasz
alkatraz3000 #136 üzenetére
Csak kik tehetik meg hogy gyárilag független 200-250k-t ad ki telefonra? Itthon mindenki részletre veszi, szolgáltatónál a csúcsmobilokat, még akkor is ha kenyér nem lesz az asztalon 2-3 hétig, mert a látszat a lényeg
-
Szelley
senior tag
Ezért becsülöm a Samsungot, bármennyire fikázza mindenki. 26 hónap házhoz megyünk garancia, szó nélkül cserélnek mindent, az ember szeme láttára. Mennyivel kényelmesebb mint 3 heteket eltölteni egy hulladék cseretelefonnal? Plusz szervizbe azt írnak a jegyzőkönyvre amit akarnak, főleg ha nem tudják mi a baja és többszörre van beküldve.
-
Motion_Blur
félisten
Windows alól így lehet majd nézni a keynote-ot: [link]
-
-
halkow
őstag
láttam egy olyan kamu iphone 6-os videót hogy 4hangszóró volt benne irDA meg 500 valahány ppi
-
KKevin
tag
válasz
Touch-ko #129 üzenetére
Hát ha valaki kicsit is ért az informatikához, akkor tök átlátható a dolog:
Gondolj bele ha mondjuk számítógépet vennél telefon helyet:
Veszel egy Apple-t a saját OS-ével, és a legújabb csúcskategóriás hardverrel. -> Minden játékot futtat akadás mentesen.
Veszel egy Androidot, van csúcs hardver és van alsó és közép kategóriás hardver. Te megveszed a középkategóriát, mert több pénzt nem akarsz kiadni ezért. Nekiállsz játszani és beszaggat a játék, esetleg néha kilép. Neked mi a következtetésed? -> Szar az Android.Ha az iPhone árának 2/3-ért vennének az emberek Androidos telefont, akkor senki nem szólná le, hogy szar, így csak azok teszik, akik előtte max. 50ezret adtak egy Androidos telefonért.
-
Touch-ko
őstag
Szerintem az eleg gyenge indok, hogy az also es kozep kategorias Andoriod eszkozoknel nem gond, ha fagy, szaggat.
Szamomra tok mindegy, hogy milyen kategorias valami, a normalis, folyamatos felhasznaloi elmeny elengedhetetlen. "Azert szaggathat, mert also kategorias" duma szerintem eleg gaz, es eleg szomoru, hogy nehany gyarto igy all a dolgokhoz.
-
Touch-ko
őstag
"Illetve nem feltétlen csúnya, csak számomra szokatlanok ezek a kerek dolgok az appletől, szvsz sokkal jobban néztek ki a 4-es és 5-ös iphoneok."
Lekerekitett elo Apple eszkozok az elmult evekbol:
iPod Touch, Nano, Classic, Mac Mini, MacBook White, a regi Mac Pro is hasonloan kerek ivekkel volt elkeszitve, iMac is kerekitett sarkokkal rendelkezett, iPad Mini, iPad 2-3-4gen. Valamint a regebbi Apple eszkozoknel is megfigyelheto volt a lekerekitett sarkok, formak.
Ma kiderul milyen lesz, en nem aggodok amiatt, hogy csunya lesz.
-
tixem
addikt
válasz
Bandus555D #120 üzenetére
2.3 cm volt rajta... És azért a Desire anno komoly telefonnak volt szánva, nem volt egy galakszi nudli.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Cyberpunk #123 üzenetére
Egyetértek. Olyat nem lehet mondani, hogy szar az android. Maga a rendszer jó. Az, hogy a megvásárolt készüléken nem fut úgy ahogy kellene, az a telefon hibája. Érdekes én nem tapasztaltam semmilyen anomáliát és fagyást. Csak az a bosszantó, amikor nem felső kategóriás mobillal volt nekik a problémájuk, hanem kipróbál valami elavult alsó kategóriás készüléket és eldönti, hogy szar az android. Más lehetőség, hogy kap egy hibás készüléket ami elvileg jó lenne, de ő nem cserélteti hanem végig sírja az összes fórumot, hogy szar az android....mert ilyen ember is létezik.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Bandus555D #120 üzenetére
Ez még semmi. Találkoztam olyan emberrel aki azt mondta soha többet nem vesz androidos telefont, mert csak a baj van vele, viszont az iphonja megfelelően működik. Mint utólag kideült Galaxy Y-t használt....no comment
-
Bandus555D
csendes tag
A HTC Desire -re csak Froyo jött ki, azaz Android 2.2, és az a piacnak adott egy kezdő lökést, de korántsem volt még kiforott. Mint ahogy akkoriban az iPhone-al csak Jailbreak után tudtál videót rögzíteni, volt vele valami elég nagy para, nem emlékszem, de azt hiszem ez volt.
De gyorsan hozták is utána ezt a skillt,
-
Tor678
csendes tag
Csak a saját szubjektív véleményem, de szerintem ez a szappantartó forma hiába kényelmes, borzasztó csúnya. Illetve nem feltétlen csúnya, csak számomra szokatlanok ezek a kerek dolgok az appletől, szvsz sokkal jobban néztek ki a 4-es és 5-ös iphoneok. (különösen az 5-ös) Igazából rettentő sokat javítana az összképen, ha azok a fránya csíkok eltűnnének róla..
Viszont a kijelzőért hatalmas plusz pont jár. -
p87
senior tag
Hát ez piszok ronda azokkal a vastag műanyag betétekkel, plusz a kiugró kamera is veszett...
Sokkal jobban bejön az 5S formailag.Én is azt mondom, hogy ez már tuti így fog kinézni, egyszerűen túl sok minden szivárgott ki, hogy ne ilyen legyen a valós telefon.
-
FATtila78
tag
rondább mint a galaxy S3
-
dsr
senior tag
Nagyon bejön ezzel a 4,7 hüvelykes kijelzővel
-
Dreadloord
senior tag
Tuti, hogy kamu, az Apple minden készüléke stílusos, és letisztult külsőre, ez viszont egyszerűen gagyi, ilyet az Apple ki nem engedne, sőt páros lábbal rúgnák ki azt a dizájnárt, aki ilyet mer tervezni.
Mindenesetre holnap kiderül
-
h4h01
senior tag
Még mindig randa, remélem holnapra átszabják
-
hallerlaller
addikt
válasz
FuRiONight #109 üzenetére
am, ja. múltkori orosz videón látszott a dupla led, ezen ennek nyoma sincs.
-
alkatraz3000
senior tag
Szerintem ezek prototipusok. Nagyvonalakban ilyen lesz, de a fuga, meg a kamera biztos nem ilyen gagyi lesz.
-
FuRiONight
addikt
Más oldalon már 2 napja fent voltak a videok és mint kiderült, h ez fake csak.
-
MartOOn
addikt
Ez a forma sztem feketeben jobban fog kinezni.
-
Ali G.
senior tag
itt egy hosszú videó az új iphone-ról, itt aztán lehet látni részletesebben [link] jah és a kamera körüli kiemelkedő perem maradt, durva
-
tixem
addikt
Igen, így van, ez az oldal maga a fertő.
Ugyanis Izrael pénzeli az Apple-t, hogy pénzelje a magyar bábkormányt, hogy pénzeljék a szabadkőműves írányítású médiahatóság által bábként rángatott Prohardver lapcsaládot, akiknek ürgebőrbe varrt békaemberek adják át az előre megírt apple cikkeket egy csőszkunyhóban Pustakotkodácson a Kennedy gyilkosaival kokettáló ufózsidók Scully-val és Mulder-rel.
-
Ali G.
senior tag
sokminden nem derült ki a videóból, ezt a cikket már megint kár volt megírni, de a pénz beszél
egyébként engem is érdekel mit hoz a jó öreg apple a zsákjában
én speciel a méretnövelést vártam már régóta
-
dane
senior tag
válasz
jozso1989 #98 üzenetére
Pár napja elmentem megnézni egy One-t, mert gondoltam kipróbálom. Mikor mentem a cuccért az úton megtaláltam ezt: [ONE típushibák]
Meg ezt: [link]
Majd a HTC One-os fórumban láttam, hogy kb mindenki lila kamerára panaszkodik. 10-ből 8 ember...
A helyszínen a csávó a kezembe adta a telót, letakartam az optikát és már jött is a lila kép. Beats audio felirat lekopva, úgy hogy maga a telefon nem volt karcos. Csak úgy lekopott a semmitől. Nyilván nem vettem meg és ezek után nem is veszem számításba.
A tied hibátlan, hogy oda vissza isteníted?
-
tixem
addikt
válasz
jozso1989 #98 üzenetére
igen egy kalap alá veszem, mert elvileg az a legjobb és a legfaszább a htc-sek szerint mióta világ a világ. Ebből gondolom egyenesen következik, hogy ne csak a csúcsgépeken menjen flottul hanem a kisebbeken/régieken is, nyilván itt megfelelő verzióban.
Bátyámnak Desire volt, de lassan már a falat kaparta tőle akkora egy rakás @@@ volt, sikítva menekült át wp-re szerencsétlen. Pedig nem volt telepakolva mindenféle ganaj app-pal. Úgyhogy de, egy kalap alá veszem, mert csúcsgépeket ugyanolyan jó a tw is, a kinézet meg egyéni preferencia kérdése, amin érett emberek nem vitatkoznak.
-
tixem
addikt
válasz
jozso1989 #95 üzenetére
"Már 2.3 óta stabil."
azért ez finoman szólva sem igaz, nem szeretem az apple-t de azt nem lehet őtlük elvenni, hogy a legstabilabb OS. Korántsem igaz ez a droidra, mert a sok táccsvíz meg sense meg kutyafütty tönkrevégja az amúgy jól működő rendszert lást nexus-ok.De ez, hogy 2.3 óta stabil azért erős túlzás, odaadom az lww-m nyomkodd pár napig, aztán tedd majd a kezed a szívedre és mondd, hogy stabil. Ja, és már ics van rajta.
Ilyen nyilvánvaló ferdítéseket miért kell beböfögni egy almás topikba? -
kovadika
őstag
Tuti nem igazi!! Kamu! Majd holnap meglatjatok!
-
UFC
aktív tag
Hát igen. Jó kérdés mi jár a fejükben vagy lesz-e erre valami megoldás. Ezek után azt is eltudom képzelni hogy jön majd a egy "mini" verzió. Azért elég sok embert elvesztenek így ha nem lesz 4".
Arról nem beszélve ki tudja az 5s-t meddig lehet majd kapni. Mert például már 64GB-osat istyle,icenter-ben már nem is kapni. Lehet lesz majd egy 8-16GB-os 5s aztán örüljünk. Hát érdekes lesz az biztos.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
alkatraz3000 #86 üzenetére
Csak 1 játékot akarok játszani rajta, nem 70el földre ejteni. Amúgy meg ki megy 70el?
-
tixem
addikt
Jó ez igaz, de a gs2-nek anno nem a z1 meg az i5s volt az ellenfele, hanem ilyenek, hogy htc sensation, LG Optimus 2X meg Iphone 4S
Ezek mindegyike viszonylag értelmes áron nyitott, még a szifon is 200 alá tudott menni ha jól emlékszem. Ezek - amiket itt leírtál - kezdték el az árakat feljebb tornászni igazán, sőt már az i5, xperia z, GS3, meg a One X is.
-
MartOOn
addikt
De majd azt is olyan dumaval adjak elo h bexarsz!
az epöl feltalalta es azonnal le is vedette s nagy kijelzot!
Jovan vkinek ezt is el kell adni...
En pl azert olvasok almas hireket IS mert minden erdekel ami kütyü. Az h meg van rola a velemenyem az egy dolog... Az mindenkinek van. Mindenrol. Pisz van meg sorbanallas... -
UFC
aktív tag
Elég szomorú. Bár tudom ez szubjektív, de például nekem ez az új design se tetszik a másik meg hogy nem marad 4"-os méret. Ez a két bajom van. Szerintem értelmesebb lett volna egy 4" és egy 4,7" de ez persze csak az én meglátásom. De aztán lehet itt is az lesz mint a többi telefon gyártónál hogy később majd előállnak egy "mini" verzióval.
Nekem a méret a legnagyobb problémám. Nagy kezem van a Samsung Note3-t is tudom használni de nekem nem kell ekkora telefon ezért szerettem az iPhone méretét. De persze kinek mi.
Most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz holnap.
-
tixem
addikt
Hasonló árú droidhoz mérten ez teljesen helytálló, sőt az iphone-hoz mérten sem teljesen valótlan állítás figyelembe véve a 2 telefon árát.
De akkor mondanám a 820-at, nekem az van, és már drágább mint egy 520 de még mindig nem kerül annyiba (jó már kapni se lehet, de ettől tekintsünk el és vegyük figyelembe az utolsó hivatalos árát ami kb 70 ezer volt) mint egy iphone vagy egy csúcs droid. A jó ár mellett ráadásul minimum hozza egy high-end droid sebességét és bár egy szintetikus tesztben alulmaradna egy i5s-sel szemben, de ebből használat közben semmit nem lehet észrevenni, mert folyékonyan történnek a dolgok.
Ráadásul droidról költöztem át egy az egyben és egyszer kellett a fiókokat beállítani, azóta az égvilágon semmit nem csináltam vele pedig párszor frissítettem, egyszer sajna tégla is lett de újra tudtam éleszteni és semmi nem tűnt el mert non stop ment onedrive-ba.
Szóval ha így nézzük a dolgokat, akkor momentán a wp-nél jobb ár/érték arányú rendszer nincs.Kíváncsi leszek most már, hogy milyen lesz a végleges verzió, ennyi fake kép és hype után már engem is érdekel, hogy mit főznek abból az almából
Továbbá kíváncsi leszek, hogy jön e majd a szöveg, hogy ez a megnövelt méret a legideálisabb a mindennapokban, holott nem is olyan régen a 3,5" volt a non plus ultra aztán mindenkinek megnőtt a keze
Egy fix, hogy lassan aranyrúdban kell mérni az árát ezeknek a flagship cuccoknak. Bakker anno mikor kijött a GS2 szörnyülködtem, hogy 120 ezer Forint, most meg a középkategória vadászterülete. Elszaladt a ló a gyártókkal, de nem baj, magasabbról nagyobbat lehet puffanni. -
Cyberpunk
félisten
Sorakoznak? Jól teszik, ha kedvét leli benne. Nem értem ezt a fikát, amit egyesek levágnak erre a jelenségre. Én magam nem állnék sorban, ha nem inkább várnék, ha kell néhány hetet is azt kész. Na de gúnyolódjak másokon? Tudom ez az egész már vallás szintű, megy a sárdibálás a fórumokon. Egyesek szerint egy rakás szar, és valami oknál fogva kényszerét érzi ezt bebizonyítani másoknak. Mások meg úgy védik, mint ha részvényesek lennének az adott cégnél. Szerintem csak vacak mobilok ezek, amiért nem kéne egymás torkának esni.
Amúgy ha ez ilyen lesz az visszalépés dizájnban szerintem. Na de ízlések, és pofonok. Holnap kiderül, hogy csak egy klón, vagy valós készülék.
-
Lacy6
senior tag
És azt lehet tudni, hogy milyen újítás várható? Vagy csak kissebb módosítások lesznek és a nagy dobás a képernyő növelése lesz?
-
joey04
titán
én is így gondolom. az ipad-et inkább érheti kritika, az Air-t biztosan. De az sem vészes, de az 5s szebben muzsikál, és ipad-ben valahogy az 1gb ram is kevés, míg 5s-ben bőven elég. csak a felbontásra tudok gondolni, az lehet a probléma mindkét esetben, az jóval nagyobb az iPad esetében.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Heló Csubi, örülök, hogy látlak! Remélem hamarosan a moziban is.... Nos én nem tudom, hogy ki az a jozso1989, de ha a HTC M7 fülesét favorizálta, akkor kétvállal támogatom! Nekem is az volt a Q10 előtt, és azóta sem találtam olyan remekdarabot!
Ui: A droid fagy, nekem pár hetente mattolta magát a billentyűzetem és csak hibaüzenet küldése után tudtam újra használni.
Kérlek vigyázz magadra Vukikám, és persze Hanra is!
Vuff!
-
Fr0z3n
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz
BulletBill27 #61 üzenetére
Az nem a rendszer hibája, hanem a fejlesztőé. Oh wait...
-
HaZse
őstag
válasz
jozso1989 #57 üzenetére
Te vagy a megmondó örög troll. Aki megmondja, hogy a Te hátécéd az űber király és még a gyári fülesed is szebben szól, mint az olyan drága füles, mint az általad istenített hátécéd.
Érdekes módón Te vagy az az egyetlen fórumozó, aki minden nem droidos cikknél fikáz és a droid az istenkirály, ami nem fagy és éveket cer más rendszerekre rá.
-
dane
senior tag
válasz
Gergőke88 #63 üzenetére
Na igen. 1GB-al hibátlanul tud működni az IOS. Jól van optimalizálva... ennyi. Tény, hogy nem is kell megoldani, hogy rengeteg különböző hardveren is ugyanúgy fusson a rendszer.
Amúgy egyetértek Veled, van, hogy én is elolvasok pár egyéb cikket is. Nem vagyok elvakult Apple fan.
De csak azért nem megyek más fórumba, hogy megmondjam a frankót. -
Cortez 15
újonc
Csak én látom rosszul vagy tényleg nem duplaledes a villanó?
egyébként itt van még két videó: http://www.youtube.com/watch?v=9Cnsg9x5RGc
http://www.youtube.com/watch?v=yP6kIz5XC7A -
Motion_Blur
félisten
-
artymusic
csendes tag
Milyen jó is lenne hogy ha holnap az Apple egy olyan telefont mutatna be amit még nem láttunk sehol. Lehet hogy ez az átba*zás hogy ilyen lesz meg olyan lesz közben meg teljesen más
Eléggé sok felhasználót veszítene el ezzel a 4,7''-al szerintem. Na meg ez a csíkos hátlap
-
dane
senior tag
válasz
jozso1989 #57 üzenetére
Évekkel...
Miért van az hogy az IOS tulajok nem mennek Android-os fórumba? Ja tudom.. azért mert nem érdekli őket. Akkor Ti, akik szerint az Android a legjobb rendszer, minek olvassátok az Apple híreket? Tulajdonképpen miért írtok ide? Van gondolom csillió Androidos topic, hiszen naponta 3 Androiddal szerelt telefon jön ki.
-
jozso1989
őstag
válasz
A 2. Vesztes #47 üzenetére
Az Android nem szokott lefagyni. Már 2.3 óta stabil.
Nyugodtan visszatérhetsz rá. Elérte azt a szintet a Google, hogy semmiben sem tud többet nyújtani az iOS, vagy WP, sőt, évekkel le vannak maradva az Androidhoz képest....
-
catroot
veterán
Az sms-t nem biztos (hacsaknem olyan appot hasnált rá, ami felhőbe menti. mert szerintem a Hangouts nem menti el), de a többit ugyanúgy felhőből szedi a gyári droid is (természetesen, ha be van állítva, hogy oda mentsen).
Persze ettől még az ios felhőbe való mentése még így is odaver.
@larryking
520 tulajként azért azt kell, hogy mondjam, hogy a "hasít" jelentése nálad biztos mást jelent. Az a telefon minden, csak nem gyors. A 8.1 meg még rontott is az egészen. De ebbe nem akarok belemenni, mert tényleg nagyon off.
-
larryking
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #47 üzenetére
És akkor még nem is említettem az annyira lehúzott WP-t, hogy egy 25 ezer forintos telefonon, hasít. Sajnos a hype az ami az apple körül van, mert az exkluzivitást és az úttörő gondolatokat SJ magával vitte a sírba. R.I.P
-
BulletBill27
aktív tag
Vicces látni, hogy még mindig így megmozgatja az androidos tábort az iPhone
-
Szelley
senior tag
válasz
alkatraz3000 #46 üzenetére
Nexus5. Out of the box használom február óta
playből minden appot magától húzgált le.
-
Zjunior
veterán
válasz
alkatraz3000 #46 üzenetére
-
alkatraz3000
senior tag
A sorbanallok fizetett emberek, volt aki ket helyet hatrebb ment 2500 dollarert. Az arazasrol az a velemenyem, hogy a tobbi csucstelefonhoz kepest, csak picivel, vagy egyaltalan nem dragabb. Ez is nagyot fog durranni, rekordokat fog dontogetni. Most lehet mondani, hogy htc, samsung, szabadsag, custom ROM, DE: sok ember ezt teljesen lesz.rja koztuk en is, pedig volt ezer androidos csodam, es tudom is, hogy mi az az odin, es flash stb. Nekem igy erre nincs szuksegem, hanem kibontom, icloudbol azonnal leszed mindent, es folytathatom az eletem.
A forma az meg kisertetiesen 2g iphone, csak most nincs az a hatso muanyag sapka. Raadasul nalam egy keynote az a karacsony, es iden eloszor a sajat macbookomrol fogom nezni -
Dominó85
addikt
Ez a körbe kerekített dizájn valahogy rohadtul nem gyere be! ... Nemhogy prémium, de még csak középkategóriás érzetet sem kelt. Aztán, ha majd lesz gazdag vagy iBolond barátom aki megveszi, lehet megváltozik a véleményem a formáját illetően.
-
Aktataska_
csendes tag
Megint egy plussz ikonsor van vagy ebbol latszik h nem eredeti?
-
Matada2.3
veterán
Jaj, már nagyon várom a holnap estét
szinte már mindent tudunk, de azért mégis megvan a feelingje a tudósításnak és, hogy 5 mp-nként frissíthetem az apple blogokat
-
adise
őstag
én bízok benne nem ez lesz sajnos nagyon randa lett. Ha meg tényleg ez lesz akkor mutathatott volna valami exclusive feature-t a telefonból. Az ipad air stílus sokkal jobb lenne telefonon is. Iphone 4 designja sokkal elegánsabb és szebb volt, arra lehetett mondani, hogy prémium érzetet kelt. Bár biztos sokan megveszik csak azért mert iphone, de jelen állás szerint semmivel nem mutat már többet az apple a konkurenciánál. Az ár kapcsán meg tök felesleges vitatkozni. Külföldön minden telefon elhozható ingyen, nem horror csomaggal is, ugyanezen szolgáltatóknál, amik itthon megtalálhatóak.
-
Pali1119
tag
Nekem tetszik. Még a hátán levő elválasztó csík is. Az áron meg nem kéne már megint fennakadni. Tudvalevő, hogy nálunk baromi drága. Mondjuk a legtöbb ilyen szájhős úgyse venné meg, mert az iOS zártabb, mint a droid és az már nem jó, mert a nyílt szabadság a király.
-
maggi1886076
addikt
megint csak a koppintás ..
-
jozso1989
őstag
Apple iOne M7, lol. Amúgy szörnyen csúnya lett...
-
Lecs@
addikt
válasz
A 2. Vesztes #8 üzenetére
" legbiztonságosabb " Erről szól a média hetek óta
-
HBO2
tag
az az 1 Gb-os ram nállam kicsapta a biztosítékot!
-
tothmaxy182
őstag
Hát, akkor a kidudorodó kamera nem csak egy rossz vicc volt...
-
kolosanyi
veterán
Az az ár tényleg a baromság netovábbja, de szerintem a normál ár is brutál sok érte. Persze tudom, usákiában nem az, nem a magyar piac az elsődleges, meg iOS-t futtató készülékekből nincs igazán választék, de én nem engedhetem meg magamnak, hogy ennyit kiadjak egy telefonra. Meg a telefont hitelre vásárló magyarok döntő többsége sem, de azért csak veszik, mert kell.
(#26) Fr0z3n
Mondjuk az utóbbi időben mindenkinél elgurult a gyógyszer, szinte alig van értelmesen árazott készülék a piacon. Középkategóriás telefont 90-100 alatt alig találsz. Vagy találsz, csak épp nem lesz kompromisszumoktól mentes, vagy ez hiányzik róla, vagy az. Nekem egy Lumia 830-ra fáj a fogam, de amíg a 730-ast 90-ért lehet elhozni a német hülyeboltból, addig nem remélek semmi jót. Itthon lesz vagy 130 ezer, annyit meg szintén nem tudok kiadni telefonra, hitelre meg nem vásárlok. Valószínű, hogy 630 lesz belőle, de az meg agyon van butítva. Ja, Kínából meg nem rendelek, azzal belecsúsztam a répába pár hónapja, annyi elég is volt belőlük. -
Fr0z3n
őstag
-
Lecs@
addikt
Ugyanúgy laggol mint az elődei.
-
jacis
nagyúr
ÁÁáááá ez biztos nem az. Ez biztos hamisítvány
-
MartOOn
addikt
Innovációra és óriási szabadalmakra felkészülni!
komolyan várom már mikor védetik le a fingot...
Oke egy kis on: nem hasznalnek ios-t mert NEKEM nem tetszik. De eddig legalabb a készülékek neztek ki vhogy... Pl az 5s egesz pofas sztem is... De egyelore ezek a lekerekitett élek... Haat... Kerdeses. Na majd eloben megmutatja magat higy all neki a nagyobb kijelzo es ez a haz. Hajra!
Larryking: egyetertek Veled. Fogdoss meg egy fekete Oneplus One-t.
brutal osszeszereles, jo anyagok. A kinaiak mar a spajzban vannak...
-
larryking
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #15 üzenetére
Ez az én szubjektív véleményem. Most android, ezelőtt bb10 volt, de vissza térek a bb-re. Már nem kuriózum az hogy valami gyors vagy prémium. De pl láttál már Xiaomi MI3-at, lassan Kínától tanulhat az Apple. Beszarás milyen minőségben van kialakítva. És megfizethető áron.
-
HawerKing
őstag
Nekem meg mindig a 4s tetszik a legjobban
-
joey04
titán
meglep, hogy az agyatlan fika helyett már ketten is megemlítették, hogy a többség fizetett ember, az első 4 biztosan reklámozni ment ki valami sz*rt. Olvastam, hogy mivel max 2 telefont vehet egy ember egyszerre, toborozzák őket, végigmennek a soron, aztán beállítják őket újra. Ameddig csak van készlet. Aztán szép nagy haszonnal eladják. Így lesz aztán az itthoni premier előtt 400k az iPhone 6 a GSM boltokban, ami megint jó nagy flamet meg fikahadjáratot fog elindítani.
-
kbyte1024
veterán
Majd amikor itthon mutatják "vérpistikét" hogy elsőnek állt sorba, hogy huuuuu de jó, meg van végre
-
Csapoati
nagyúr
Most amugy megis ez a vegleges formaterv? Csak mert ugye par itteni "szakerto" nem gyozte szajkozni, hogy nem ilyen lesz. Nekem ugy semmi bajom ezzel a formatervvel, a fugak sem csunyak.
-
larryking
senior tag
válasz
Motion_Blur #12 üzenetére
Figyelt addig míg SJ élt, utána már csak egy kalap....nem részletezem.
-
Motion_Blur
félisten
Volt már olyan bármely modellnél hogy a hivatalos bemutató előtt kijött volna eredeti kép vagy videó a készülékről? Ha jól tudom az Apple nagyon figyel erre.
-
larryking
senior tag
Én nem tudom, de soha az életbe nem vennék többet iphone-t 4s-ig minden széria volt, nyomkodtam az i5-öt. Soha....
-
Dottore
addikt
A korrektség kedvéért tegyük hozzá, hogy az esetek többségében fizetnek nekik, hogy elsőként kapják meg a telefont. Szóval pénzt keresnek. Következésképp aki beteg, ebben esetben a "munkáltató", viszont ez meg csak pénz kérdése.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hááát! Ez a legstabilabb és legbiztonságosabb rendszer az igaz.... de valahogy ha ránézek, nem fog meg. Lehet hogy csukott szemmel kellene vizsgálgatnom? De akkor hogyan látom a kijelzőt!? Aztateremburáját, most aztán komoly bajban vagyok.
Vuff!
-
daniel909
addikt
jó nagy batár lett. így már nem biztos h kényelmes lesz az iost használni. mekkora kávája is van...
a vastagság mondjuk jó. a fugák nem annyira szépek. -
AS
félisten
Nem beszélve az összes tini "Stárnak " iphone van csak úgy divatból.
Igaz most rácsesztek akit olvassa híreket tudja mire gondolok
-
kbyte1024
veterán
Manhattan-be már most durva sor van az üzletek előtt
pedig még 2 hét van a nyitasig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest