Videókon az „iPhone 6”

Már csak egyet kell aludni az Apple hivatalos sajtótájékoztatójáig, ahol minden bizonnyal lehull a lepel a következő, várhatóan 4,7 hüvelykes megjelenítővel érkező iPhone-ról, de bejelentésre kerülhet a később megjelenő 5,5 hüvelykes változat és az iWatch is. A nyár folyamán egyébként olyan mennyiségű kémtermés született a fenti készülékekről, hogy nem sok fehér folt maradt tulajdonságaikat illetően, működés közben azonban ezidáig egyiket sem lehetett látni. A bejelentés előtti napokban azonban már ilyen videók is napvilágot láttak.

A fenti videón az ujjlenyomat-olvasó látható működés közben, ami elég valószínűvé teszi, hogy valóban az iPhone 6 van a klipeken, illetve a TouchID működés közben. Egyébként szemből a méretnövekedés ellenére az új iPhone megjelenése nem igazán változott, a kiszivárgott tartalmak inkább a lekerekített oldalélek és a hátlap környékén mutatnak kisebb koncepcióváltást, ahogyan az a következő videón is látszik egy pillanatra.

Pár másodpercig a Healh App, vagyis az új iPhone-nal érkező egészségügyi alkalmazás is kiszúrható, bár sokat nem tudtunk meg róla, köszönhetően a kínai írásjelnek, mindenesetre a szolgáltatáshoz új szenzorok és eszközök kapcsolódhatnak. Persze a fenti kémtartalmakról még mindig kiderülhet, hogy jól összerakott álbemutatók, de legalább nem kell sokat várni, hogy az igazságra fény derüljön. Az Apple kedd este 7 órakor kezdődő sajtótájékoztatójáról természeten mi is beszámolunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés