- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát az én apámnak már az 1 hónapja felrakott Win7 is tarumát okozott a többéves XP-zés után. (69 éves)
Mondjuk tovább bonyolította a helyzetet, hogy az Outlook-ot kellett beállítanom neki az Outlook Express után. (Ugye annak is más a felületete.)
szerk: hogy a hírhez is írjak valamit... Hát szerintem eléggé bénácska lett ez a "cucc". Olyan, mintha a csempék-alkalmazás oldalakat (tehát amikor a csempés felületről az alsó nyílra megjelenő alkalmazásos nézetre gondolok) egyszerűen "összenyomták" volna és voila = Start menü...
Kérjük vissza a "klasszikus" Start menüt!!!
(A váltás lehetősége viszont korrekt! Nem is értem, hogy a Win8-ba ezt miért nem tették bele? Teszem azt már telepítés közben megkérdezhette volna, hogy "Mit szeretnél? Klasszikus UI vagy Metro?" Ennyi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest