- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vic87
csendes tag
Sok dolog ˝elhangzott˝ itt, hogy mit csináljak/csináljunk.
Lauda: Mond azt, hogy holnaptol kethetente egyikotok csinalja, utana a masik.-Jó.
Dany007: És azt nem lehet, hogy a tesó részeit kihagyni a dologból?
Úgy értem, hogy az ő poharát / tányérját nem elmosni, az ő szobájában nem porszívózni, nem takarítani az ő ruháit nem mosni stb...
Aztán majd amikor már félig megette a kosz csak rájön... !- Így szokott lenni (kivéve a mosás), de ha meg is eszi a mocsok, leszarja, én viszont nem tudom, mert elvégre látom mi van, egy lakásban élünk és undorodom a mocsoktól.ArchElf: Listát kell csinálni - vagy el kell költözni...- Itt se volnék, ha megtehettem volna már, hogy elmehessek.
Speeedfire(#12) és DeFranco(#14) egész jól megérti a helyzetem, underdog szerepem van. Nagyon megszokták itthon, hogy előbb-utóbb nem bírom, és megcsinálom ami szalad a lakásban, ezért nem csinálják meg.
A beosztásos dolgot kipróbálom.Mellesleg ez nem panaszkodás, csak most hogy hajnali 4-kor kelek, hogy 6 előtt bejussak dolgozni (hálát adok az égnek hogy pár hónapig dolgozhatok), aztán délután haza jövök hullán, nagyon kevés az energiám, kell(ene) a segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest