Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez sajnos már most így van. A következő generáció csúcstelefonjai itt vannak a nyakunkon, mind 4.9-5" vagy efölött vannak, a kisebbekbe meg nem raknak csúcshardvert
Felőlem ontsák magukból nyugodtan a 6"-eseket is, de könyörgöm, legalább gyártónként évente 1 felsőkategóriás hardverrel szerelt max. 4,3"-es kéne. Fel nem bírom fogni, miért csak ezekbe rakják a csúcs technológiát. OK, hogy gyártanak kisebb telefonokat mai napig, de közel sem ilyen erővel (gondolok a különböző mini változatokra, melyek csak névleg sugallják, hogy ugyanazt a telót kapod kisebb méretben, holott sokkal gyengébbek is). És nem azért nyavalygok, mert nem látom értelmét, neeem, én elhiszem, hogy valakinek van erre igénye, de 5" felett őszintén nem hiszem el, hogy bárki kényelmesen tud használni egy telefont. Egy kézzel legalábbis biztos nem. Kb. egy évig még nem tervezek telefonváltást, de emiatt csak még jobban félek, mert mire eljön az ideje, nem tudom mi a francot fogok venni, ami erős is, de használni is tudom.
-
margithid
veterán
Nekem nem, hogy az 5", de a 4" is néha nagy, főleg nyáron rövidnadrágban...
Nekem bőven elég amúgy a 4", minél kisebb kerettel a kijelzőn kivül és 1 cm-es vastagsággal.
Igy megfelelő aksi is beleférne, ráadásul nem kellene bele csúcshardver se. (számomra)
Egy ilyet gyárthatna valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Revolut
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest